Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (1/6/2020)

09:24 1/6/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (1/6/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα ζώδια (1/6/2020):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (1/6/2020), μία οικονομική πρόταση, ή μία πρόταση για μια

συμφέρουσα κατά τα φαινόμενα συνεργασία με οικονομικές απολαβές, θα σας βάλει σε διλήμματα, αφού, θα πιεστείτε από το περιβάλλον σας να ενδώσετε. Τους χρόνους σας όμως και τον τρόπο που μπορεί κάτι τέτοιο να λειτουργήσει το γνωρίζετε εσείς καλύτερα, οπότε προσπαθήστε να το διαπραγματευτείτε με τον εαυτό σας το τι θα κάνετε και να είναι δική σας η απόφαση.

Ταύρος

Πιθανόν το προηγούμενο διάστημα, να διαταράχτηκαν οι σχέσεις σας με κάποιο σημαντικό για τη ζωής σας πρόσωπο και τώρα θα θελήσετε να ρίξετε γέφυρες και να διορθωθούν τα κακώς κείμενα της σχέσης αυτής. Ίσως μάλιστα να κάνετε υπερβολές απέναντί του, ως προς τη δοτικότητά σας. Έτσι όμως θα μοιάζει σαν να το δωροδοκείτε, προκειμένου να κερδίσετε την εύνοιά του, πράγμα που λίγο αργότερα θα ανακαλύψετε ότι μάλλον δεν άξιζε τον κόπο.

Δίδυμοι

Μαζί με την καλή σας ψυχολογία, βελτιώνεται και η ατμόσφαιρα γύρω σας, είτε σε εργασιακό επίπεδο, που τόση ανασφάλεια σας φόρτωσε το προηγούμενο διάστημα, είτε σε προσωπικό επίπεδο, αφού θα δείτε ότι οι άνθρωποι που είστε δεμένοι μαζί τους, ανταποκρίνονται σε ότι τους ζητήσετε. Τώρα θα μπορέσετε να κάνετε νέα όνειρα, να βάλετε νέους στόχους και να ακολουθήσετε τις φιλοδοξίες σας, πιο μεθοδικά. Εξαιρετική λοιπόν η εβδομάδα αυτή για σας.

Καρκίνος

Η εβδομάδα που ξεκινά θα απαιτήσει από εσάς, αρκετή δουλειά ώστε να τα προλάβετε όλα όσα χρειάζεται να διευθετηθούν. Ο ελεύθερος χρόνος σας περιορίζεται και θα πρέπει όταν τον βρίσκετε, να ξεκουράζεστε όσο περισσότερο γίνεται, αφού οι απαιτήσεις του εργασιακού σας περιβάλλοντος αλλά και του οικογενειακού, θα είναι πολλές. Πιθανόν κάποιος προϊστάμενός σας, να σας επιστήσει την προσοχή, στο πως διεκπεραιώνετε το έργο σας. Να είστε προσεκτικοί.

Λέων

Έρχονται έτσι οι συγκυρίες στη ζωή σας, όπου εάν είχατε ένα φιλόδοξο στόχο που εγκαταλείψατε λόγω των συνθηκών που προέκυψαν, όπως της περιόδου της καραντίνας, τώρα θα βρεθεί το έδαφος να δρομολογηθεί εκ νέου. Σύμμαχοι βρίσκονται στο πλευρό σας και άνθρωποι που έχουν τη θέση, τη δύναμη και τον τρόπο, σας προωθούν. Εάν περιμένατε μία προαγωγή, θα τη λάβετε.

Παρθένος

Ένας δικό σας άνθρωπος σήμερα και αύριο, θα θελήσει να κάνει τις παρεμβάσεις του, ή θα προβεί σε νουθεσίες, που έχουν να κάνουν σχετικά με τον τρόπο που διαχειρίζεστε τα θέματα της καθημερινότητάς σας. Πιθανόν η στάση του αυτή να σας φέρει σε σημείο που να χάσετε τον έλεγχο ή να εξοργιστείτε, κάτι που όχι μόνο δε βοηθάει αλλά δεν θα καταλάβει εν τέλη που έφταιξε, αφού το καλό σας θέλει. Επειδή το καλό σας το ξέρετε εσείς, απλά εξηγήστε το ήρεμα.

Ζυγός

Συνεπείς και τυπικοί στις υποχρεώσεις σας προσπαθήστε να είστε την εβδομάδα αυτή, τόσο με τους ανθρώπους που συμβιώνετε, όσο και με τους συνεργάτες σας σε εργασιακό επίπεδο. Εάν έχετε αναλάβει ορισμένες υποχρεώσεις, καλό θα ήταν να τις διεκπεραιώσετε να μην τις αμελήσετε ή τις περάσετε σε δεύτερο πλάνο, γιατί θα εκτεθείτε αφού θα κριθεί η αξιοπιστία σας. Σε επαγγελματικό επίπεδο δε θα λείψουν στιγμές με  εντάσεις τις μέρες αυτές.

Σκορπιός

Ο οικονομικός σας τομέας χρήζει της προσοχής σας την εβδομάδα αυτή. Καλό θα ήταν να λειτουργήσετε προνοητικά και να έχετε υπόψιν σας, ότι κάποια χρήματα που περιμένατε τώρα να πάρετε, πιθανόν να καθυστερήσουν. Ίσως τώρα να σας βγουν κάποιες ζημιές στην οικιακή σας υποδομή, που να χρειαστεί να τις αντιμετωπίσετε άμεσα, ή να χρειάζεται ενίσχυση ο επαγγελματικός σας εξοπλισμός στην περίπτωση που έχετε μια δική σας δουλειά.

Τοξότης

Οργανώστε καλύτερα το πρόγραμμά σας, έτσι ώστε να βρείτε το χρόνο και να κάνετε επαφές με ανθρώπους που σχετίζονται με την πρόοδό σας, την επαγγελματική ή την οικονομική. Εκμεταλλευτείτε τις περιστάσεις, και συναντήστε τους κατάλληλους ανθρώπους στις κατάλληλες θέσεις, εάν τρέχει κάποιο ζήτημα στη ζωή σας, που ζητά από σας άμεσες λύσεις. Άνθρωποι βρίσκονται στο πλευρό σας και συμμαχούν με τα “θέλω” και τις επιθυμίες σας.

Αιγόκερως

Με αισιόδοξη διάθεση θα ξεκινήσει η εβδομάδα σας. Πιθανόν ο βαθμός της αισιοδοξίας σας, να τύχει παρεξηγήσεως από μερικούς ανθρώπους, που μπορεί να πιστεύουν ότι δεν παίρνετε στα σοβαρά το βάρος μιας κοινής σας υπόθεσης. Δεν αποκλείεται να θελήσουν να  χαλάσουν τη διάθεσή σας αυτή με τη στάση ή τα λόγια τους. Μείνετε συντονισμένη στη θετική σας σκέψη, που σίγουρα όταν χρειαστεί να πάρετε αποφάσεις θα είναι και οι σωστές.

Υδροχόος

Σύμφωνα με τα ζώδια (1/6/2020), η ανάγκη να βγείτε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας, να κάνετε δώρα σε φίλους ή αγαπημένα πρόσωπα, να φροντίσετε και να επιμεληθείτε την εξωτερική σας εμφάνιση, ή να κάνετε αγορές και ας μη σας είναι απαραίτητες, βάζει σε κίνδυνο τα εισοδήματά σας. Δε θα έχετε την αίσθηση της εγκράτειας τις ημέρες αυτές, αντίθετα η σπατάλη θα σας χαρακτηρίζει. Επειδή τώρα αρχίζει ο μήνας, προσέξτε να μη ξεμείνετε από ρευστότητα σύντομα.

Ιχθείς

Ένα δικό σας πρόσωπο, που σας είναι ιδιαίτερα αγαπητό, πιθανόν να χρειαστεί την υποστήριξή σας σήμερα υλική ή συναισθηματική. Ακόμα και αν κι εσείς έχετε στο μυαλό σας πολλά, μην αρνηθείτε να το βοηθήσετε. Δώστε του τη συμπαράστασή σας, όπου και όταν το χρειαστεί και να ξέρετε ότι θα σας το ανταποδώσει στο διπλάσιο. Άλλωστε είστε άνθρωποι που ξεχωρίζετε για τη συμπόνοια και τον ανθρωπισμό σας. Αφιερώστε του χρόνο. Ασχοληθείτε μαζί του.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Ιούνιο του 2020

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (1/6/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα