Η γιαγιά της Μάρλεν αποκάλυψε ποιοι είναι οι δύο του τελικού!

14:08 27/4/2020 - Πηγή: iPop

To spoiler για το MasterChef ήρθε από εκεί που δεν το περιμέναμε… και συγκεκριμένα απ’ τη γιαγιά της Μάρλεν! Όσα είπε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Όσα αποκάλυψε η γιαγιά της Μάρλεν

Μιλώντας στην εκπομπή «Ευτυχείτε», η γιαγιά της Μάρλεν από το MasterChef αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, ότι στον τελικό του ριάλιτι πηγαίνουν ο Σταύρος Βαρθαλίτης και ο Σταυρής Γεωργίου.

Πώς το αποκάλυψε αυτό; Κάπως… καταλάθος θα λέγαμε αφού αθώα είπε ό,τι της έχει πει η εγγονή της, χωρίς να γνωρίζει φυσικά το μεγάλο spoiler που κάνει!

Δε βλέπω το MasterChef, γιατί είμαι τυφλή.

Αλλά την ακούω, τη διαισθάνομαι. Μου αρέσει γιατί είναι αυθεντική, αυτό που βλέπει, αυτό λέει. Από ό, τι μου έχει πει η Μαρλέν έχουν μείνει δύο άτομα μέσα. Πρέπει να έχουν μείνει οι δύο Σταύρηδες. Ο Σταύρος και ο Σταυρής

Αυτοί αποχωρούν τις επόμενες εβδομάδες

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας, στο μεταξύ, αποκάλυψε ποιοι είναι οι δύο παίκτες του MasterChef που θα αποχωρήσουν τις επόμενες εβδομάδες.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τις πληροφορίες της εκπομπής ο Κώστας θα είναι ο διαγωνιζόμενος που θα αποχωρήσει αυτή την εβδομάδα, μετά από τρεις συμμετοχές στις διαδικασίες αποχώρησης.

Μετά τον Κώστα, οι πληροφορίες θέλουν την Κατερίνα να αποχωρεί, από μια παίκτρια που δεν θα ήθελε καθόλου!

Συγκεκριμένα, στη διαδικασία αποχώρησης θα συμμετέχουν η Κατερίνα, η Μάρλεν και η Μαριάννα.

Ωστόσο, τελικά η Μαριάννα θα δώσει τη μεγάλη μάχη με την Κατερίνα και θα την κερδίσει.

Σημειώνεται πως στο επεισόδιο που θα δούμε τη Δευτέρα, οι παίκτες θα χωριστούν σε 3 ομάδες, την μπλε, την κόκκινη και την πράσινη, και μόνο μια θα είναι νικήτρια. Οι παίκτες των ηττημένων ομάδων θα πάνε απευθείας σε δοκιμασία αποχώρησης, αφού όπως αποκαλύπτουν οι κριτές, δεν θα υπάρξει ψηφοφορία. Αυτό που μένει να δούμε είναι εάν θα μεσολαβήσει δοκιμασία ασυλίας.

Κι όσον αφορά τους εκλεκτούς καλεσμένους στη δοκιμασία; Αυτοί θα είναι οι δύο αντιπροέδροι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ο Μαργαρίτης Σχοινάς και η Μαργκρέτε Βεστάγκερ, που θα λειτουργήσουν ως κριτές σε μία δοκιμασία των διαγωνιζόμενων που έλαβε χώρα στο Κέντρο Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος.

Διάβασε ακόμα:

Όταν η Μάρλεν αποκάλεσε τον Κοντιζά “τραχανά” και θεώρησε ότι του κάνει κομπλιμέντο! (Video)

Το άρθρο Η γιαγιά της Μάρλεν αποκάλυψε ποιοι είναι οι δύο του τελικού! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα