Η επιτροπή «πόθεν έσχες» της Βουλής εναντίον Μητρόπουλου, Μίχου αλλά και Ψυχάρη

19:01 8/2/2016 - Πηγή: iPop

Η επιτροπή «πόθεν έσχες» της Βουλής σήκωσε τα μανίκια της και άρχισε να εργάζεται πυρετωδώς. Έτσι οι υποθέσεις Μητρόπουλου, Μίχου αλλά και Ψυχάρη μπήκαν στο μικροσκόπιο και οι έλεγχοι αυξήθηκαν.

Αλέξης Μητρόπουλος

Πιο συγκεκριμένα, τα μέλη της επιτροπής «πόθεν έσχες» της Βουλής δεν καλύφθηκαν από τις εξηγήσεις του Αλέξη Μητρόπουλου και ζητούν να ανοίξει ο τραπεζικός λογαριασμός που διαθέτει σε τράπεζα

του εξωτερικού.

Αρχικά η επιτροπή είχε ζητήσει από τον πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να καταθέσει τις κινήσεις του συγκεκριμένου λογαριασμού, ωστόσο εκείνος δήλωσε μόνο το ποσό που έχει σήμερα στην συγκεκριμένη τράπεζα.

Νίκος Μίχος

Η επιτροπή, όμως, δεν έμεινε εκεί καθώς αποφάσισε να παραπέμψει στη Δικαιοσύνη τον Νίκο Μίχο, ο οποίος απέφευγε να προχωρήσει σε κατάθεση των περιουσιακών του στοιχείων. Τελικά, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής κατέθεσε ελλιπές «πόθεν έσχες» και αγνόησε να προσκομίσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Σταύρος Ψυχάρης

Για 8 χρόνια αποδείχθηε πως ο εκδότης Σταύρος Ψυχάρης ξεχνούσε να καταθέσει «πόθεν έσχες». Η έρευνα γίνεται στο πλαίσιο εισαγγελικής έρευνας και σύμφωνα με έγγραφο της Αρχής για την καταπολέμηση του «μαύρου» χρήματος, ο κ. Ψυχάρης δεν είχε καταθέσει «πόθεν έσχες» από το 2001 εως και το 2008.

The post Η επιτροπή «πόθεν έσχες» της Βουλής εναντίον Μητρόπουλου, Μίχου αλλά και Ψυχάρη appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα