Η επιστήμη μίλησε: Αυτή είναι η κατάλληλη ώρα να πάρεις στη δουλειά για να πεις ότι είσαι άρρωστος

10:47 18/11/2016 - Πηγή: iPop

Όλοι μας έχουμε βάλει και ξαναβάλει στο snooze το ξυπνητήρι μας όταν χτυπάει στις 07:00 κάθε πρωί υπενθυμίζοντάς μας ότι πρέπει να αφήσουμε την ζεστασιά του κρεβατιού μας και να πάμε στη δουλειά.

Και τότε σου έρχεται η ιδέα να το παίξεις κι εσύ μια μέρα άρρωστος για να μείνεις λίγο ακόμα στο κρεβάτι σου! Είτε θέλεις απλά μια μέρα να χαλαρώσεις για να γεμίσεις τις μπαταρίες σου, είτε είσαι πραγματικά άρρωστος, οι επιστήμονες κατέληξαν στο ποια είναι η κατάλληλη ώρα για να πάρεις στη δουλειά σου να ενημερώσεις.

Σύμφωνα

με σχετική μελέτη που έγινε με την συμμετοχή 1.000 εργαζομένων, η κατάλληλη ώρα για το επίμαχο τηλεφώνημα είναι την Τρίτη στις 6:38 το πρωί!

Και τώρα ξέρουμε τι σκέφτεσαι: Και θα ξυπνήσω εγώ απ’ τα χαράματα, χαλώντας τον ύπνο μου για να πάρω τηλέφωνο το αφεντικό μου; Ναι θα το κάνεις εάν θέλεις να έχεις όλη τη μέρα δικιά σου!

Όσον αφορά το ποια είναι η καλύτερη δικαιολογία, η επιστήμη κατέληξε και σ’ αυτό! Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ενημερώσεις ότι αντιμετωπίζεις πρόβλημα με το στομάχι σου!

Όσον αφορά το γιατί την Τρίτη είναι πιθανότερο να σε πιστέψουν, η εξήγηση είναι απλή: Όλοι ξέρουν τη συχνή δικαιολογία «έπαθα τροφική δηλητηρίαση» Δευτέρα ή Παρασκευή προκειμένου ο εργαζόμενος να επωφεληθεί από 3ήμερο με το ΣΚ!

Τέλος, να έχεις στο μυαλό σου ότι ο Νοέμβριος και ο Δεκέμβριος είναι οι καλύτεροι μήνες για να το παίξεις άρρωστος!

Προσοχή, όμως! Μην πάρεις να πεις ότι είσαι άρρωστος και αφήσεις αποδεικτικά στοιχεία στα social media!

The post Η επιστήμη μίλησε: Αυτή είναι η κατάλληλη ώρα να πάρεις στη δουλειά για να πεις ότι είσαι άρρωστος appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα