Η ελληνική κυβέρνηση διαβεβαιώνει για την κατοχύρωση των κύριων συντάξεων

14:21 27/12/2015 - Πηγή: iPop

Δια στόματος του υπουργού Επικρατείας, Αλέκου Φλαμπουράρη, η ελληνική κυβέρνηση διαβεβαιώνει τους Έλληνες πολίτες, για την κατοχύρωση των κύριων συντάξεων, τονίζοντας ταυτόχρονα τις κυβερνητικές προσπάθειες για τη μείωση των επικουρικών συντάξεων σε ποσοστά από 15% έως 20%.

Συγκεκριμένα, σε πρόσφατες δηλώσεις του κ. Φλαμπουράρη, ο υπουργός Επικρατείας εμφανίζεται βέβαιος ότι και οι 153 βουλευτές της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, θα υπερψηφίσουν το σχετικό νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό και τα κόκκινα δάνεια, σημειώνοντας ταυτόχρονα,

πως «λύση του ασφαλιστικού, αποτελούν τα έσοδα και όχι οι περικοπές».

Αναφερόμενος στις συζητήσεις περί «ανοίγματος» της κυβέρνησης στο κόμμα της Ένωσης Κεντρώων, ο κ. Φλαμπουράρης δηλώνει:

Επιδιώκουμε τον διάλογο όπως και με την κοινωνία και δεν είναι προσπάθεια να κερδίσουμε κάποιο βουλευτή. O κ. Λεβέντης έδινε 30 με 35 χρόνια μάχη, υπερασπιζόμενος τα συμφέροντα των αδύναμων οικονομικά στρωμάτων και μπήκε τελικά στη Βουλή.

Υπενθυμίζουμε πως σε σχέση με «πόθεν έσχες» του κ. Φλαμπουράρη, ο ίδιος δηλώνει πως ήδη έχει καταθέσει και τη δεύτερη φορολογική του δήλωση του και ότι η αρμόδια επιτροπή, θα εξετάσει το συγκεκριμένο ζήτημα, προκειμένου να «βγάλει τα συμπεράσματά της».

Συγκεκριμένα ο κ.Φλαμπουράρης δήλωσε, μιλώντας περί του συγκεκριμένου ζητήματος κι αφήνοντας ξεκάθαρες αιχμές πως:

Γίνεται προσπάθεια μέσω στοιχείων, που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα, να θιγεί το πρόσωπο μου, ο Αλέξης Τσιπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ.

photo: Alexandros Michailidis / SOOC

The post Η ελληνική κυβέρνηση διαβεβαιώνει για την κατοχύρωση των κύριων συντάξεων appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα