Η δωρεάν εφαρμογή που δίνει “ζωή” στις παλιές σου φωτογραφίες!

00:06 14/3/2022 - Πηγή: iPop

Οι παλιές ασπρόμαυρες φωτογραφίες, αλλά και οι νεότερες έγχρωμες, μπορούν να αποκτήσουν “ζωή”, αφού μπορείς να τους προσθέσεις εντελώς δωρεάν κίνηση και ήχο!

Η υπηρεσία My Heritage έγινε viral πριν από λίγο καιρό με τη δυνατότητα που έδινε στους χρήστες να προσθέτουν κίνηση στις φωτογραφίες αγαπημένων τους προσώπων. Μάλιστα, στο TikTok έγινε χαμός, με τους χρήστες να ανεβάζουν συνεχώς videos χρησιμοποιώντας το χαρακτηριστικό για να “φέρουν πίσω” συγγενείς που δεν είχαν συναντήσει ποτέ ή αγαπημένους τους ανθρώπους

που έχουν φύγει απ’ τη ζωή.

Τώρα, η εφαρμογή εξελίσσεται ακόμα περισσότερο! Μετά το Deep Nostalgia, έρχεται και το Live Story, που επιτρέπει πλέον να μπει, εκτός από κίνηση, και ήχος σε μια φωτογραφία! Για την ακρίβεια, είναι ένας τρόπος να κάνεις τις φωτογραφίες να… μιλάνε!

Η My Heritage πήρε την τεχνολογία της D-ID, μιας startup με έδρα το Τελ Αβίβ, και έφτιαξε αυτή την αναπαράσταση βίντεο, που βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη και τη βαθιά μάθηση.

Η D-ID έχει συνεργαστεί με μια σειρά από εταιρείς, προσφέροντας την τεχνολογία της, όπως είναι η Warner Bros, η οποία χρειάστηκε το χαρακτηριστικό για να επιτρέψει στο κοινό να εξατομικεύσει ένα τρέιλερ ταινίας με κινούμενες φωτογραφίες αλλά και για μια έκθεση Χάρι Πότερ.

Με το ντεμπούτο του LiveStory, η MyHeritage φέρνει την πιο πρόσφατη τεχνολογία AI από την D-ID απευθείας στους καταναλωτές.

Συνδύασε παλιές και νέες φωτογραφίες της Σερβίας για να ζωντανέψει την ιστορία

Το μόνο που έχεις να κάνεις για να ζωντανέψεις παλιές ασπρόμαυρες φωτογραφίες ή και νεότερες είναι να κάνεις έναν δωρεάν λογαριασμό στη My Heritage και να δοκιμάσεις να φτιάξεις την δική σου κινούμενη εικόνε με ήχο.

Η τεχνολογία του μπορεί να λειτουργήσει σε οποιαδήποτε γλώσσα, λέει η εταιρεία. Η εφαρμογή My Heritage, ωστόσο, υποστηρίζει 31 γλώσσες, συμπεριλαμβανομένων δεκάδων διαλέκτων, με επιλογές φωνής τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες.

Εισάγεις μόνο κείμενο και φωτογραφία και μετά βάζεις το άτομο να μιλήσει. Φυσικά, η τεχνολογία δεν είναι τέλεια, αλλά είναι πραγματικά αρκετά ρεαλιστικό το αποτέλεσμα.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η δωρεάν εφαρμογή που δίνει “ζωή” στις παλιές σου φωτογραφίες! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα