Η Βασίλισσα Ελισάβετ αρνείται να χρησιμοποιήσει αναπηρικό καροτσάκι – Η εύθραυστη κατάσταση της υγείας της

15:20 13/3/2022 - Πηγή: iPop

Η υγεία της βασίλισσας Ελισάβετ είναι αρκετά εύθραυστη τους τελευταίους μήνες, με αναφορές να θέλουν την μονάρχη να παλεύει με κινητικά προβλήματα. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, έχει αποκλείσει τη χρήση αναπηρικού αμαξιδίου αλλά σκοπεύει να παρευρεθεί σε προγραμματισμένες εκδηλώσεις την ερχόμενη εβδομάδα παρά την επιδείνωση της υγείας της.

Η Καμίλα συνάντησε τον νεαρό της εαυτό από το «The Crown» και αυτή η στιγμή είναι ό,τι πιο αστείο θα δεις σήμερα

Εύθραυστη η υγεία της Βασίλισσας Ελισάβετ: Αδυνατεί
πλέον να περπατήσει

Μια βασιλική βιογράφος έγραψε: “Η βασίλισσα είναι εξαιρετική και συνέχισε να εργάζεται με μεγάλο σθένος για χρόνια, αλλά πρέπει να θυμόμαστε ότι είναι 95 ετών και όχι υπεράνθρωπος. Κατά τα άλλα, είναι σε εξαιρετική φόρμα. Η Βασίλισσα είναι φανταστική στις κλήσεις Zoom, αλλά νομίζω ότι οι περιστάσεις στις οποίες πέπει να περπατήσει ή να ανέβει σκαλιά δεν θα είναι πλέον εφικτά”.

Ταυτόχρονα, οι βασιλικοί αξιωματούχοι ανακοίνωσαν ότι δεν θα παρευρεθεί στη λειτουργία της Ημέρας της Κοινοπολιτείας την επόμενη εβδομάδα. Η 95χρονη μονάρχης είχε προγραμματίσει να παραστεί στην ετήσια εκδήλωση στο Αβαείο του Γουέστμινστερ στο κεντρικό Λονδίνο το απόγευμα της Δευτέρας 14/03, μαζί με περίπου 1.500 καλεσμένους.

Η αναμενόμενη παρουσία της είχε θεωρηθεί ως επιστροφή στην εργασία μετά από μια περίοδο εύθραυστης υγείας, λόγω της νόσου της με Covid. Ωστόσο, τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ ανέφεραν ότι «αφού συζήτησε τις ρυθμίσεις με το βασιλικό οίκο, η βασίλισσα ζήτησε από τον πρίγκιπα της Ουαλίας να εκπροσωπήσει την Αυτού Μεγαλειότητα».

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η Βασίλισσα Ελισάβετ αρνείται να χρησιμοποιήσει αναπηρικό καροτσάκι – Η εύθραυστη κατάσταση της υγείας της εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα