Η Δέσποινα Ολυμπίου «σπάει» τη σιωπή της και μιλάει για το δυσάρεστο συμβάν που βίωσε στο J2US

17:48 30/12/2020 - Πηγή: iPop

Η Δέσποινα Ολυμπίου «ραγίζει» καρδιές με την αποκάλυψη που κάνει για το δυσάρεστο συμβάν που έζησε στο διαγωνισμό τραγουδιού J2US. Μιλάει για τη σχέση και τη συνεργασία που είχε με τον Γιώργο Γιαννόπουλο, αλλά και το πως βίωσε τον όλο διαγωνισμό.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Pop Up», η Δέσποινα Ολυμπίου αφηγήθηκε τις έντονες στιγμές και την άναστατωμένη της συνεργασία με τον ηθοποιό Γιώργο Γιαννόπουλος. Τονίζει πως την έχει κάνει να θυμώσει μαζί του προσθέτοντας πως ο ίδιος

είναι «άτομο που δεν ακούει».

 

     Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.           

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Olympiou (@despina_olympiou)

Όσα είπε η Δέσποινα Ολυμπίου για τη συνεργασία της με τον γνωστό ηθοποιό

«Η σχέση μας πέρασε από 40 κύματα και βράχια μαζί. Είναι ένα άτομο που δεν ακούει. Θέλει πολύ κόπο να του περάσεις κάτι. Και ναι μεν έχω την ικανότητα και την υπομονή, αλλά είχαμε φτάσει σε ένα σημείο που κάποια στιγμή σήκωσα τα χέρια ψηλά. Δεν είμαι άτομο που τσακώνεται, αλλά θύμωσα κάποια στιγμή γιατί δεν μπορούσα να κάνω τη δουλειά μου. Θέλω να βοηθήσω φτάνει να μην χαθεί η μπάλα του αλληλοσεβασμού. Συνέβη αυτό γι’ αυτό και θύμωσα»

Πέραν, όμως τη δύσβατης συνεργασία που είχε με τον Γιώργο Γιαννόπουλος, η Ελληνίδα τραγουδίστρια αποκάλυψε και τη δυσκολότερη στιγμή της μέσα στο διαγωνισμό. Έκανε λόγο για τη στιγμή που απέβαλε, όταν ήταν 1,5 μηνών έγγυος.

Πιο συγκεκριμένα η Ελληνίδα καλλιτέχνης ανέφερε πως «ζούσα μία πολύ όμορφη περίοδο, αλλά δυστυχώς είχα αποβάλει στον ενάμιση μήνα», συμπληρώνοντας πως «την ώρα που είχα την αιμορραγία βγήκα στη σκηνή. Είχα ένα κορίτσι στο καμαρίνι και το είπα μόνο σε αυτή. Δεν ήθελα να είναι λόγος για να μας ευνοήσουν ή να γίνει θέμα».

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η Δέσποινα Ολυμπίου «σπάει» τη σιωπή της και μιλάει για το δυσάρεστο συμβάν που βίωσε στο J2US εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δέσποινα Ολυμπίου, J2US,despoina olybiou, J2US