5+1 κομμάτια στα οποία πρέπει να επενδύσεις και θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη!

13:24 30/12/2020 - Πηγή: iPop

Μπορεί κατά καιρούς να αγοράζεις ένα σωρό ρούχα τα οποία σου είναι τελικά άχρηστα ή δεν τα έχεις και τόση ανάγκη τελικά. Σταμάτα, λοιπόν, να ψωνίζεις ό,τι δεν χρειάζεσαι και επένδυσε σε αυτά τα κομμάτια που πρέπει να έχεις κι εσύ στη ντουλάπα σου!

Υπάρχουν κάποια κομμάτια που θα σε βγάζουν πάντα ασπροπρόσωπη και θα σε “σώζουν” σε κάθε περίσταση. Είναι αυτά που μπορείς να φορέσεις τη Δευτέρα στο γραφείο, αλλά και το βράδυ της Παρασκευής στη βόλτα σου. Μπορείς να τα συνδυάσεις με πολλά ρούχα και θα σου είναι πάντα χρήσιμα, γι’ αυτό φρόντισε να επενδύσεις σε αυτά διότι αξίζουν.

Τα

βασικά χαρακτηριστικά που έχουν αυτά τα basic κομμάτια είναι ότι με το πέρασμα του χρόνου εξακολουθούν να είναι το ίδιο μοντέρνα!

Τα κομμάτια που πρέπει να έχεις στη ντουλάπα σου

Φλατ παπούτσια

Είτε είναι μπαλαρινάκια, είτε είναι oxfords θα πρέπει να έχεις -και σίγουρα έχεις- φλατ παπούτσια στην ντουλάπα σου. Για πόσο θα αντέξουν τα ποδαράκια σου με τακούνια; Φυσικά προτιμάμε αυτά που είναι σαν sneakers με έναν λεπτό πάτο και μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες της ημέρας.

unsplash/ Melanie Pongratz

Παπούτσια με λίγο τακούνι

Έχεις ανάγκη τα παπούτσια με λίγο τακούνι που σε κάνουν να δείχνεις ακόμα πιο κομψή. Κι όταν λέμε με λίγο τακούνι εννοούμε να μην ξεπερνούν τους 10 πόντους φυσικά και να είναι ξεκούραστα κι ανάλαφρα στο περπάτημα.

Δερμάτινο jacket

Ένα δερμάτινο jacket μπορείς πολύ εύκολα να το φορέσεις τόσο το πρωί όσο και το βράδυ. Παράλληλα, ταιριάζει το ίδιο καλά και με φορέματα, αλλά και με casual εμφανίσεις.

Fashion tips: Σταμάτα να φοράς αυτά τα κομμάτια! Με τι να τα αντικαταστήσεις; (Photos)

Λευκό πουκάμισο

Ένα λευκό πουκάμισο του στυλ σου μπορείς να το φορέσεις με φούστα, παντελόνι, τζιν ακόμα και με σορτσάκι το Καλοκαίρι, γι’ αυτό φρόντισε να υπάρχει στη ντουλάπα σου.

Pexels

Κλασσικό, μαύρο παντελόνι

Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να προσθέσουμε κάτι εδώ. Είναι για όλες τις περιστάσεις και μπορεί να συνδυαστεί με χίλια δυο ακόμα ρούχα και αξεσουάρ. Ελπίζουμε να διαθέτεις ήδη ένα.

Ένα καλό πανωφόρι

Ένα καλό, ζεστό πανωφόρι είναι ό,τι χρειάζεσαι τον Χειμώνα για να απογειώσεις τις εμφανίσεις σου. Άλλωστε, σκέψου πως αν βγεις βόλτα και δεν το βγάλεις δε θα δει κανείς τι φοράς από μέσα, αλλά μόνο το πανωφόρι σου, γι’ αυτό ας είναι τουλάχιστον καλό!

Φυσικά είναι πολύ χρήσιμο να έχεις κι ένα φόρεμα για όλες τις περιστάσεις, ανάλογα με το στυλ σου!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο 5+1 κομμάτια στα οποία πρέπει να επενδύσεις και θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα