Η χαρά της προσφοράς | Κάνε μια πράξη αγάπης, άλλαξε τρόπο ζωής (Photos)

20:26 25/5/2017 - Πηγή: iPop
| Κάνε

Κάνε μια καλή πράξη, άλλαξε τρόπο ζωής, τώρα, σήμερα, κάθε μέρα, όχι μόνο στις γιορτές! Οι περισσότεροι δίνουν στην προσφορά μια εποχιακή μορφή και ακόμα κι αν αυτό θεωρείται σημαντικό σε σύγκριση με το τίποτα, δεν θα πρέπει ν’ αποτελεί τον κανόνα και το παράδειγμα!

Οι συνάνθρωποί μας μας χρειάζονται κάθε μέρα, όχι μόνο τα Χριστούγεννα και το Πάσχα.

Αφιερώνοντας λίγο απ’τον χρόνο σου σε τακτική βάση, μπορείς να δώσεις μεγάλη χαρά σε ανθρώπους που καθημερινά δεν έχουν όσα απολαμβάνεις εσύ και για την ακρίβεια δεν έχουν ούτε τα βασικά που πρέπει να έχει ένας άνθρωπος για την καθημερινή του διαβίωση.

Προσφορά σημαίνει χαρά, πραγματικά!

Προσφορά σημαίνει χαρά τόσο για τους άλλους, όσο και για σένα! Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι στο μυαλό των ανθρώπων η προσφορά σημαίνει μόνο ότι κάνουν μια καλή πράξη για τους άλλους. ΛΑΘΟΣ! Όταν κάνεις μια καλή πράξη, δίνεις μεγάλη χαρά πρώτα απ’ όλα στον ίδιο σου τον εαυτό.

Όταν προσφέρεις με ανιδιοτέλεια στον συνάνθρωπό σου, γίνεσαι εσύ ο ίδιος καλύτερος άνθρωπος. Η ψυχική ευφορία που σε κατακλύζει είναι αποτέλεσμα του ότι νιώθεις χρήσιμος. Βάζεις στην άκρη για λίγο τις δικές σου έννοιες κι ανάγκες και μαθαίνεις να μην επικεντρώνεσαι μόνο στα δικά σου προβλήματα.

Το παράδειγμα της NGT

Η NGT (Nutrition Global Trading), η ελληνική εταιρεία που δημιουργήθηκε από δύο νέα παιδιά και μας προσφέρει μια σειρά από 100% φυσικά και υγιεινά προϊόντα, τα οποία ποικίλλουν από βούτυρα καρύδας, μπάρες, φυστικοβούτυρα και συμπληρώματα, αποφάσισε να κάνει τη δική της πράξη αγάπης, προσφέροντας προϊόντα της στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Ο Μάριο Σιλέττι και ο Βασίλης Βερούχης προσέφεραν με πολλή αγάπη μπάρες και φυστικοβούτυρα στο σπίτι του «Χαμόγελου του Παιδιού» στα Μελίσσια, συμβάλλοντας στο να έχουν πρωινό τα παιδιά που διαμένουν εκεί.

Όπως λέει ο Μάριο στο iPop.gr, «σκοπός είναι όσο πιο πολύ προχωράμε, μαζί μ’ εμάς ν’ ανεβαίνουν κι άλλοι! Εγώ έτσι λειτουργώ σαν άνθρωπος γενικά!».

Παρά το νεαρό της ηλικίας τους, ο Μάριο και ο Βασίλης έχουν στήσει την NGT με τέτοιο τρόπο ώστε να έχει στο επίκεντρό της τον άνθρωπο, ενώ όπως δηλώνουν ακόμα και πριν την ίδρυση της εταιρείας σκέφτονταν ότι αν πάει καλά το project τους, επόμενος στόχος τους θα είναι το πώς θα βοηθήσουν τους συνανθρώπους τους, ανεξαρτήτως φύλου, καταγωγής, θρησκείας, σεξουαλικού προσανατολισμού.

Πρόκειται για μια εξαιρετική πρωτοβουλία μιας εταιρείας που μας υπενθύμισε πόσο σημαντικό είναι να μην μένεις μόνο στο κέρδος σου, αλλά να θες να το μετατρέψεις σε βοήθεια προς τον συνάνθρωπό σου.

Tο παράδειγμα δόθηκε, θα ακολουθήσεις;

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» είναι δίπλα σ’ όλα τα παιδιά, είναι εκεί προσφέροντας τις υπηρεσίες του σ’ όλα τα παιδιά στην Ελλάδα, ανεξάρτητα απ’ το θρήσκευμα και την εθνικότητά τους.

Με δράσεις πρόληψης και παρέμβασης επιχειρεί να κάνει τον κόσμο των παιδιών καλύτερο, προλαμβάνοντας κι αντιμετωπίζοντας περιστατικά κάθε μορφής Βίας, εξαφανίσεις παιδιών, προβλήματα υγείας και καταστάσεις φτώχειας.

Εάν θέλεις να βοηθήσεις το έργο του «Χαμόγελου του Παιδιού» είτε μέσω του εθελοντισμού, είτε μέσω οικονομικής υποστήριξης, είτε μέσω της προσφοράς προϊόντων.

Για να μάθεις αναλυτικά τον τρόπο με τον οποίο μπορείς να βοηθήσεις είτε σαν ιδιώτης, είτε σαν εταιρεία, κάνε κλικ εδώ.

The post Η χαρά της προσφοράς | Κάνε μια πράξη αγάπης, άλλαξε τρόπο ζωής (Photos) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα