Η αντικειμενική αξία κριτήριο για την προστασία της πρώτης κατοικίας

10:40 27/4/2016 - Πηγή: iPop

Το ύψος της αντικειμενικής αξίας και όχι τα εισοδηματικά κριτήρια θα αποτελέσει σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες το κριτήριο σχετικά με την προστασία της πρώτης κατοικίας από τα funds.

Όπως υπογραμμίζει σε σχετικό της ρεπορτάζ η εφημερίδα Έθνος η οποία επικαλείται Κυβερνητικές πηγές το όριο στο οποίο κατέληξε το ελληνικό επιτελείο με τους εκπροσώπους των Θεσμών έχει τεθεί στα 140.000 ευρώ.

Να σημειωθεί πως όπως υπογραμμίζει το ρεπορτάζ της εφημερίδας, οι αλλαγές προωθούνται και αναμένεται να νομοθετηθούν μέχρι τις 15

Μαΐου.

Παράλληλα, το «δίχτυ προστασίας» από τη μεταβίβαση σε εταιρείες Διαχείρισης Απαιτήσεων από Μη Εξυπηρετούμενα Δάνεια αλλά και σε Εταιρείες Μεταβίβασης απαιτήσεων από Μη Εξυπηρετούμενα Δάνεια θα έχει ισχύ έως τις 31 Δεκεμβρίου 2017, ενώ θα περιλαμβάνει εκτός από τα στεγαστικά δάνεια, και τα επιχειρηματικά δάνεια των εμπόρων αλλά και τα δάνεια των ελεύθερων επαγγελματιών.

Κλείνοντας το σχετικό ρεπορτάζ επισημαίνεται ότι στη συμφωνία επίσης έχει προβλεφθεί και η δυνατότητα μεταβίβασης σε funds και των «πράσινων» δανείων.

The post Η αντικειμενική αξία κριτήριο για την προστασία της πρώτης κατοικίας appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα