Η ανατροπή στον τελικό του MasterChef

16:16 3/6/2020 - Πηγή: iPop

Όπως γνωρίζουμε ήδη ο τελικός του MasterChef φέτος θα είναι διαφορετικός. Δεν θα γίνουν δοκιμασίες στο εξωτερικό, δεν θα γίνουν καν εξωτερικές δοκιμασίες, κι όλα τα γυρίσματα έχουν γίνει στο ασφαλές περιβάλλον του στούντιο. Όμως, τώρα μαθαίνουμε ότι θα υπάρξει κι άλλη ανατροπή στον τελικό του MasterChef λόγω κορονοϊού.

Η πανδημία έχει επηρεάσει τον τρόπο διεξαγωγής του τελικού του αγαπημένου μας διαγωνισμού μαγειρικής, ο οποίος θα προβληθεί την Τετάρτη 17 Ιουνίου.

Εκείνη τη μέρα θα μάθουμε ποιος θα κερδίσει

τον τίτλο, αλλά και τα 50.000 ευρώ.

Η ανατροπή στον τελικό του MasterChef λόγω κορονοϊού

Σύμφωνα όσα ανέφερε η Τίνα Μεσσαροπούλου στο “Happy Day”, στον τελικό δεν θα δούμε ούτε παλιούς παίκτες, ούτε συγγενείς όπως γινόταν τα προηγούμενα χρόνια.

«17 Ιουνίου θα γίνει ο τελικός αλλά γίνονται πολλές συσκέψεις κάτω από ποιες συνθήκες θα γίνει ο μεγάλος τελικός, δηλαδή το τελευταίο μισάωρο που θα είναι ζωντανά το MasterChef και θα ανακοινωθεί ο μεγάλος νικητής του ριάλιτι. Στο φετινό διαγωνισμό πέρα από τα ταξίδια που δεν υπήρχαν, στον τελικό δεν θα υπάρχει και κοινό, δεν θα υπάρχουν ούτε οι συγγενείς, ούτε οι παλιοί παίκτες», είπε η ίδια, εξηγώντας ότι φέτος θα είναι όλα αλλιώς.

Θυμίζουμε πως, όπως έχει πει ο Πάνος Ιωαννίδης, τα γυρίσματα που παραλείφθηκαν και δεν έγιναν ποτέ δεν αφορούσαν ουσιαστικά την διαδικασία ανάδειξης του νικητή του MasterChef 4, αλλά ταξίδια που η παραγωγή είχε σκοπό να γίνουν, αλλά με τον κορονοϊό τα πράγματα άλλαξαν. Ο σεφ είπε χαρακτηριστικά «Είχαμε ακόμη 22 μέρες γυρισμάτων και άλλα 11 επεισόδια με ταξίδια, καλεσμένους και επιπλέον δοκιμασίες», αναφέροντας ακόμα πως η παραγωγή επέσπευσε τη διαδικασία.

Φτάσαμε στον τελικό, αφήσαμε μόνο τη live ανακοίνωση της τελευταίας δοκιμασίας όπου ανοίγονται οι σφραγισμένοι φάκελοι, αφού εμείς ούτε ξέρουμε τον νικητή 

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Δες ακόμα:

MasterChef 4: Το επίσημο spoiler του Πάνου Ιωαννίδη για τον τελικό

Το άρθρο Η ανατροπή στον τελικό του MasterChef εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα