Η σιωπή του Τριντό για τον Τραμπ τα είπε όλα χωρίς να πει τίποτα (Video)

15:39 3/6/2020 - Πηγή: iPop

Η σιωπή του Τριντό για τον Τραμπ όταν κλήθηκε να σχολιάσει τα πλάνα του κάνει τον γύρο του κόσμου σήμερα. Ο Πρωθυπουργός του Καναδά τα είπε όλα, χωρίς να πει τίποτα, μέσα σε 21 δευτερόλεπτα.

Ο Καναδός Πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξης ρωτήθηκε σχετικά με τον Τραμπ και τα δακρυγόνα προς τους διαδηλωτές.

Ενώ πάντα απαντάει αμέσως στις ερωτήσεις, ο Τζάστιν Τριντό χρειάστηκε 21 δευτερόλεπτα σιωπής προκειμένου

να βρει τις σωστές λέξεις για να απαντήσει για την πολιτική Τραμπ.

Ποια ήταν η απάντησή του;

Ότι οι Καναδοί πρέπει να μιλούν για τα θέματα φυλετικής ανισότητας, χωρίς να αναφέρει το όνομα του Τραμπ, και συμπλήρωσε:

Όλοι παρακολουθούμε με τρόμο και κατάπληξη τα όσα συμβαίνουν στις ΗΠΑ. Είναι η ώρα να συνεργαστούμε μεταξύ μας, είναι η ώρα να ακούσουμε. Είναι η ώρα να μάθουμε, όταν οι αδικίες συνεχίζονται παρά την πρόοδο στο πέρασμα των χρόνων και των δεκαετιών

Τονίζεται πως αφορμή για την ερώτηση αποτέλεσε ο τρόπος με τον οποίο η αστυνομία διέλυσε μια ειρηνική διαμαρτυρία χιλιάδων ανθρώπων στο Lafayette Park μπροστά από τον Λευκό Οίκο, λόγω ομιλίας του Τραμπ στο Rose Garden.

Οι διαδηλωτές διαμαρτύρονταν για τη σκληρή δολοφονία του George Floyd από αστυνομικούς, που έχει συγκλονίσει την παγκόσμια κοινότητα.

Τελικά, ο Τραμπ βγήκε απ’ τον Λευκό Οίκο, περπάτησε κι έκανε μια στάση στην εκκλησία του Αγίου Ιωάννη, όπου βγήκε μπροστά στις κάμερες κρατώντας μια Βίβλο.

Δεν έβγαλε ούτε μια λέξη για τον George Floyd ή τη διαδήλωση.

Όταν ο Τριντό ρωτήθηκε γιατί δεν σχολιάζει τις πράξεις του Τραμπ, απάντησε:

Οι Καναδοί χρειάζονται μια κυβέρνηση που θα είναι εκεί γι’ αυτούς, θα τους στηρίζει και θα τους κινεί μπροστά, προς τη σωστή κατεύθυνση και εγώ θα το κάνω αυτό

Η σιωπή του Τριντό για τον Τραμπ:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Δες ακόμα:

George Floyd: Το βίντεο με τον θάνατό του καρέ-καρέ συγκλονίζει

Το άρθρο Η σιωπή του Τριντό για τον Τραμπ τα είπε όλα χωρίς να πει τίποτα (Video) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα