Η ανάρτηση της Αγγελικής Ηλιάδη για την απρόοπτη περιπέτεια της υγείας της!

14:54 25/8/2020 - Πηγή: iPop

Ένα δυσάρεστο νέο περίμενε, σήμερα 25 Αυγούστου την γνωστή τραγουδίστρια. Πιο συγκεκριμένα, βρέθηκε θετική στον κορονοϊό η Αγγελική Ηλιάδη, γεγονός που το γνωστοποίησε μέσω των social media της.

Είναι αλήθεια, πως η πανδημία δεν κάνει διακρίσεις και προσβάλει την υγεία όλων των ανθρώπων, ειδικά όσων την υποτιμούν. Η λαϊκή τραγουδίστρια, παλαιότερα, είχε δηλώσει πως αμφέβαλλε για την ύπαρξη αυτού του ιού.

Ο ιός,

δυστυχώς, την προσέβαλε, με αποτέλεσμα όπως δηλώνει και η ίδια να νιώθει μεγάλη ταλαιπωρία και εξάντληση. Το άσχημο αυτό συμβάν, δηλαδή το ότι βρέθηκε θετική στον κορονοϊό η Αγγελική Ηλιάδη, το επιβεβαίωσε η ίδια μέσω του Instagram.

Στην ανάρτηση της, κάνει λόγο για το πώς περνάει αυτές τις δύσκολες ώρες για την υγεία της. Δηλώνει μετανιωμένη που υπήρξε καχύποπτη και αντιδραστική στο θέμα «Covid-19», δηλώνοντας παράλληλα και τη θλίψη που δεν θα έχει στο πλάι τα δυο της παιδιά, για να τα προστατέψει από τον ιό.

Αναλυτικότερα η Ελληνίδα καλλιτέχνης γράφει:

«Θετικό το τεστ Covid-19 φίλοι μου και πιστέψτε με μεγάλη η ταλαιπωρία και η εξάντληση. Tο πιο δύσκολο για μένα είναι ότι πρέπει να στερηθώ τα παιδιά μου. Σκέφτομαι πόσο αντιδραστική ήμουν στην περίοδο της καραντίνας και πόσο καχύποπτη με όλη την κατάσταση. Τώρα λοιπόν που έχω κορονοϊό και βιώνω προσωπικά αυτόν τον τόσο αμφιλεγόμενο ιό, έχω να πω απλά προσοχή. Προσέξτε τους εαυτούς σας, την υγεία σας και την υγεία των συνανθρώπων σας. Θέλουμε, δεν θέλουμε να το πιστέψουμε θα υπάρχει και θα συνεχίσει να υπάρχει δυστυχώς για πολύ καιρό ακόμη απ’ ότι φαίνεται. Να προσέχετε όσο περισσότερο μπορείτε»

Δες το story της Αγγελικής Ηλιάδη, που κάνει γνωστό ότι προσβλήθηκε από τον κορονοϊό:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα την αποκαλυπτική συνέντευξη της τραγουδίστριας για το σοβαρό θέμα της υγείας της:

Η Αγγελική Ηλιάδη για την αφαίρεση του όγκου και τον χωρισμό της (Video)

Το άρθρο Η ανάρτηση της Αγγελικής Ηλιάδη για την απρόοπτη περιπέτεια της υγείας της! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα