Το trailer για την πρεμιέρα της σειράς «8 λέξεις» μας αφήνει με κομμένη την ανάσα

12:15 25/8/2020 - Πηγή: iPop

Οι τελευταίες μέρες του Αυγούστου φέρνουν πρεμιέρες στην ελληνική τηλεόραση. Πιο συγκεκριμένα, στις 31 του μηνός, ημέρα Δευτέρα είναι προγραμματισμένη η πρεμιέρα της σειράς «8 λέξεις». Μάλιστα έχουν κυκλοφορήσει, ήδη, τα trailer για την επιστροφή της σειράς και… συγκλονίζουν!

Ο μήνας Σεπτέμβριος, παραμένει μία εβδομάδα μακριά. Η «άφιξη του προμηνύει και την έναρξη των τηλεοπτικών προγραμμάτων στην τηλεόραση. Από τις πρώτες τηλεοπτικές σειράς, που θα κάνουν πρεμιέρα είναι οι «8 λέξεις»!

Πιο συγκεκριμένα, το πρώτο επεισόδιο της σειράς του Ανδρέα Γεωργίου θα παιχτεί στις οθόνες μας

την ερχόμενη Δευτέρα, 31 Αυγούστου. Ο ΣΚΑΙ, στον οποίο παρακολουθούμε την σειρά, έχει δημοσιεύσει το trailer του πρώτου επεισοδίου, με τους θεατές να μένουν με κομμένη την ανάσα.

Οι νέες προσθήκες που θα δούμε στην πρεμιέρα της σειράς «8 λέξεις»:

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης της σειράς τους ΣΚΑΙ, σε δηλώσεις του ανέφερε, ποια θα είναι τα καινούρια πρόσωπα στη σειρά. Όπως βλέπουμε και στα νέα trailer της σειράς για τη νέα σεζόν οι νέοι ηθοποιοί είναι οι Θεοχάρης Ιωαννίδης, Νίκος Πολυδερόπουλος, Πένυ Φοινίρη και Άννα Μπεζάν.

Τι θα δούμε στην πρεμιέρα της σειράς «8 λέξεις»:

Η Ναυσικά κοντεύει να τρελαθεί με το θέμα της Τζουλιάνας, έχουν περάσει τόσες μέρες και το κοριτσάκι είναι άφαντο… Της συμπαραστέκεται όλη η οικογένεια… Η Σμαράγδα αποφασίζει να ζητήσει δανεικά από τον Άκη κι αυτός της εξηγεί πως είναι διατεθειμένος να της τα δώσει μόνο αν χωρίσει με τον Σίμο και τον διώξει από το σπίτι. Ο Μιλτιάδης αναγνωρίζει τα λάθη του σε σχέση με την Κατερίνα κι αποφασίζει ν’ αλλάξει στάση. Για να βγουν από τη ρουτίνα τους, ξεκινούν μαθήματα τένις. Η Ιφιγένεια ανησυχεί για τον Σπύρο και υποψιάζεται ότι έχει ερωμένη. Η Ναυσικά και ο Άκης υπογράφουν τα συμβόλαια για το νέο φάρμακο. Η Τζουλιάνα πιέζει τον Σωτήρη να την ξαναβγάλει βόλτα κι αυτός δεν της χαλάει χατίρι, την πάει για φαγητό. Η μικρή καταφέρνει να ξεγλιστρήσει από το μπάνιο του εστιατορίου και να το σκάσει…

Δες το trailer του πρώτου επεισοδίου του δεύτερου κύκλου της σειράς του ΣΚΑΙ:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Ο Ανδρέας Γεωργίου τιμά τη μνήμη της μητέρας του με μια συγκινητική ανάρτηση

Το άρθρο Το trailer για την πρεμιέρα της σειράς «8 λέξεις» μας αφήνει με κομμένη την ανάσα εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Το trailer για την πρεμιέρα της σειράς «8 λέξεις» μας αφήνει με κομμένη την ανάσα,