Η Sharon Stone αποκαλύπτει ότι έχει χάσει 9 παιδιά από αποβολές – «Δεν είναι ασήμαντο, ούτε σωματικά ούτε συναισθηματικά» δήλωσε η ηθοποιός

11:51 24/6/2022 - Πηγή: iPop

Η Sharon Stone αποκάλυψε πως είχε εννέα αποβολές μέχρι τώρα στη ζωή της και κάλεσε όλους εμάς ώστε να ευαισθητοποιηθούμε και να ανοίξουμε έναν δημόσιο διάλογο γύρω από αυτό το σημαντικό θέμα, που αφορά τις γυναίκες και την υγεία τους.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η 64χρονη ηθοποιός σχολίασε μια ανάρτηση του PEOPLE στο Instagram που περιείχε μια αποκλειστική συνέντευξη με την Peta Murgatroyd, η οποία πρόσφατα μίλησε για την απώλεια της εγκυμοσύνης της ενώ ο σύζυγός της, Maks Chmerkovskiy, βρισκόταν στην Ουκρανία.

«Εμείς,

ως γυναίκες δεν έχουμε ένα φόρουμ για να συζητήσουμε το βάθος αυτής της απώλειας. Έχασα εννέα παιδιά από αποβολή», αποκάλυψε η Stone, η οποία είναι μητέρα τριών γιων μέσω της υιοθεσίας.

Η Sharon Stone είναι είδωλο. Ποζάρει στα 62 της αποδεικνύοντας πως η γοητεία δεν έχει ηλικία

«Δεν είναι ασήμαντο, σωματικά ή συναισθηματικά, ωστόσο είμαστε αναγκασμένες να νιώθουμε ότι είναι κάτι που πρέπει να το αντέχουμε και να το περνάμε μόνες μας και κρυφά με κάποιο είδος αίσθησης αποτυχίας».

Ενώ συνέχισε γράφοντας: «Δεν μπορούμε να λάβουμε την τόσο αναγκαία συμπαράσταση, ενσυναίσθηση και θεραπεία που τόσο χρειαζόμαστε. Η γυναικεία υγεία και ευεξία που αφέθηκε στην φροντίδα της ανδρικής ιδεολογίας παραμερίζεται.»

Στην αποκλειστική συνέντευξή της με το PEOPLE, η 35χρονη Murgatroyd μίλησε για πρώτη φορά για την πρόσφατη απώλεια της εγκυμοσύνης της. Περιέγραψε ότι ήταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι του νοσοκομείου για ώρες. Κάλεσε σε βοήθεια αφού βρέθηκε στο πάτωμα της κρεβατοκάμαρας του μικρού της αγοριού, εντελώς ανίκανη να κινηθεί, καθώς βρέθηκε θετική στον κορονοϊό μέρες πριν.

«Δεν είχα δύναμη. Δεν μπορούσα να ανοίξω ένα πλυντήριο πιάτων. Δεν μπορούσα να ανοίξω το ψυγείο για να ταΐσω τον Shai, τον γιο μου, για να του πάρω τοστ», δήλωσε η επαγγελματίας χορεύτρια. «Έγινε τόσο άσχημα που η αναπνοή μου είχε αρχίσει να επηρεάζεται. Ήταν πραγματικά δραματικό».

Στο νοσοκομείο, η Murgatroyd τηλεφώνησε στον σύζυγό της, ο οποίος βρισκόταν χιλιάδες μίλια μακριά στην Ουκρανία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη People Magazine (@people)

Από τότε που μίλησε με το PEOPLE για την απώλεια, η Murgatroyd ήταν ανοιχτή για την προσπάθεια απόκτησης δεύτερου μωρού μέσω εξωσωματικής γονιμοποίησης, μοιράζοντας ένα βίντεο στο Instagram με τον πρώτο γύρο των ενέσεών της.

Σημαντικές αλλαγές στην εξωσωματική γονιμοποίηση και την κρυοσυντήρηση ωαρίων

«Η πρώτη μου θεραπεία εξωσωματικής γονιμοποίησης», έγραψε η Murgatroyd στη λεζάντα. «Το να σας έχω σε αυτό το ταξίδι μαζί μου για το μωρό No: 2 είναι στην πραγματικότητα κάπως ξεχωριστό και απίστευτο. Μου αρέσει να μοιράζομαι πράγματα με όλους σας και το κάνω!

Ενώ έκλεισε την δημοσίευσή της γράφοντας: «Ας ομαλοποιήσουμε τις συζητήσεις σχετικά με τις αποβολές και την εξωσωματική γονιμοποίηση και ας δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον που είναι πιο άνετο για όλες τις γυναίκες».

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η Sharon Stone αποκαλύπτει ότι έχει χάσει 9 παιδιά από αποβολές – «Δεν είναι ασήμαντο, ούτε σωματικά ούτε συναισθηματικά» δήλωσε η ηθοποιός εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα