Η Melentini και οι Τhe Running Blue Orchestra σ’ ένα ακόμα μοναδικό live με ελεύθερη είσοδο

15:34 12/9/2017 - Πηγή: iPop
Η Melentini και οι Τhe Running Blue Orchestra μας χαρίζουν ένα ακόμα μοναδικό live με ελεύθερη είσοδο στο Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς στο Χαλάνδρι στα πλαίσια του Our Festival!

Η Melentini με τη συνοδεία των εκλεκτών συνεργατών της, Τhe Running

Blue Orchestra, θα μοιραστούν μαζί μας τραγούδια από τον επερχόμενο δίσκο της ZRSHA, Fundus Uterus, ο οποίος θα κυκλοφορήσει τον Χειμώνα καθώς και μεγάλο μέρος τής μέχρι τώρα δισκογραφίας της.

Το Our Festival γεννήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2015, για να επιβεβαιώσει τη δύναμη της αλληλεγγύης στην τέχνη. Έτσι, σε μία τετραήμερη γιορτή ελεύθερης έκφρασης, 45 καλλιτέχνες του θεάτρου συναντηθήκαμε με 1.500 θεατές στο θέατρο της ρεματιάς. Σε ένα θέατρο που οφείλει την ύπαρξή του στην αλληλεγγύη.

To 2016, η παρέα μεγάλωσε. 77 καλλιτέχνες συγκατοίκησαν στη ρεματιά για 5 ημέρες, παρουσιάζοντας 17 συνολικά δράσεις σε 2500 θεατές.

Φέτος, η έννοια “Εμείς” αποκτάει την πραγματική της διάσταση, μέσα από την πιο δυναμική συνάντηση αλληλέγγυων καλλιτεχνών στο Our Fetsival 3.

Posted by Μελεντίνη Τόιλα on Dienstag, 5. September 2017

Τέσσερα χέρια είναι πάντα καλύτερα από δύο, οκτώ καλύτερα από τέσσερα, δεκαέξι καλύτερα από οκτώ… Κι επειδή αυτό θα μπορούσε να συνεχιστεί για πάντα, ελάτε μια βόλτα από την Ρεματιά για να δείτε από κοντά τι εννοούμε.

Info!

Melentini & Τhe Running Blue Orchestra

Σάββατο 16.09.17 στο Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς, Χαλάνδρι

Ώρα: 22:00

Διάρκεια: 90’

Οι Running Βlue Orchestra είναι:

Tραγούδι, κιθάρα, synths – Bασίλης Ντοκάκης

Ηλεκτρικό μπάσο – Κώστας Αντωνίου

Τραγούδι, drums – Xρήστος Βίγκος

Tραγούδι, πιάνο – Melentini

Ήχος : Richard König

Είσοδος Ελεύθερη

Facebook event

Το άρθρο Η Melentini και οι Τhe Running Blue Orchestra σ’ ένα ακόμα μοναδικό live με ελεύθερη είσοδο εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα