Η Jennifer Lopez έριξε το Instagram με αυτή τη φωτογραφία

14:15 2/8/2020 - Πηγή: iPop

Η πανέμορφη τραγουδίστρια έκανε το Instagram να παραληρεί με την αψεγάδιαστη ομορφιά της. Η Jennifer Lopez ανέβασε makeup-free selfie και η επιδερμίδα της είναι φανταστική! Εμείς πολύ θα θέλαμε να ξέραμε το μυστικό της αφού πραγματικά δείχνει τουλάχιστον το μισό από την ηλικία της. 

Η Jennifer Lopez ανέβασε makeup-free
selfie

Viral στα κοινωνικά μέσα έχει γίνει η φωτογραφία της λατίνας τραγουδίστριας, η οποία ανέβηκε χθες το πρωί από την ίδια θέλοντας να μας ευχηθεί καλημέρα. Η ίδια στα 51 χρόνια της, ύστερα τα πρόσφατα γενέθλια της, δείχνει νέα, όμορφη και αψεγάδιαστη. Στη φωτογραφία είναι με τη ρόμπα της και στη λεζάντα χαρακτηριστικά έγραψε:

Καλημέρα σε όλους

View this post on Instagram

Good morning everyone!!! #MorningFace

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on Aug 1, 2020 at 8:19am PDT

Η Jennifer Lopez ανεβάζει αρκετά συχνά φωτογραφίες της χωρίς μακιγιάζ και γιατί όχι άλλωστε αφού είναι το ίδιο αν όχι και παραπάνω υπέροχη.

Ας θυμηθούμε τα γενέθλια της Jennifer Lopez

Στις 25/7 η πανέμορφη τραγουδίστρια είχε γενέθλια, έκλεισε τα 51 και ο σύντροφός της της ευχήθηκε με ένα video του ενός λεπτού το οποίο δημοσίευσε στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram.

Ο Alex Rodriguez μάζεψε σε ένα μονόλεπτο video τις πιο αγαπημένες τους στιγμές και το αποτέλεσμα ήταν απίστευτο. Ο έρωτας που έχουν ο ένας για τον άλλο ξεχειλίζει όπως και η ευτυχία που βιώνουν ως ζευγάρι.

View this post on Instagram

Happy Birthday, Macha!!! . Every moment with you is magical. You are the greatest partner, the best mom, the most amazing performer. A role model. A hero. An inspiration. . I’m so proud of you. I love you so much!

A post shared by Alex Rodriguez (@arod) on Jul 24, 2020 at 12:16pm PDT

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Η Jennifer Lopez με τον σύζυγό της έκαναν το πιο επικό challenge! | Video

Το άρθρο Η Jennifer Lopez έριξε το Instagram με αυτή τη φωτογραφία εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα