Η Goldman Sachs κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για Grexit

17:45 6/4/2016 - Πηγή: iPop

Τον κώδωνα του κινδύνου για Grexit κρούει η επενδυτική τράπεζα, Goldman Sach. Η τράπεζα εστιάζει σε εμπιστευτικό σημείωμα και τονίζει πως σαφώς μεγάλο πρόβλημα δημιουργεί η καθυστέρηση των διαπραγματεύσεων, αλλά και η ένταση η οποία έχει σημειωθεί τα τελευταία εικοσιτετράωρα στις σχέσεις του Μαξίμου με το ΔΝΤ.

Να σημειωθεί πως επενδυτική τράπεζα

θέτει ως ορόσημο την 20η Ιουλίου, καθώς τη συγκεκριμένη ημερομηνία η χώρα μας καλείται να πληρώσει την δόση των 2,2 δισ. ευρώ στην ΕΚΤ.

Παράλληλα, η Goldman Sachs επισημαίνει:

Καθώς οι διαπραγματεύσεις θα σέρνονται και οι αρνητικές ειδήσεις συνεχώς θα αυξάνονται, μπορεί να αποτελέσουν αιτία για τους επενδυτές να κρατηθούν προσωρινά μακριά από τοποθετήσεις στο κοινό ευρωπαϊκό νόμισμα

Στο σημείωμά της επίσης η επενδυτική τράπεζα εστιάζει στις πολιτικές εντάσεις που υπάρχουν και επιβεβαιώνει πως θα «αυξηθούν τους επόμενους μήνες» και μάλιστα θεωρεί πολύ πιθανό το να δημιουργήσουν περαιτέρω καθυστερήσεις στην αξιολόγηση.

Κλείνοντας, η Goldman Sach εστιάζει δηλώνει πως αποτελεί πολύ πιθανό σενάριο «η καθυστέρηση των διαπραγματεύσεων με τους δανειστές έως τον Ιούλιο να συμπέσει χρονικά με το Brexit».

The post Η Goldman Sachs κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για Grexit appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα