Η Beyoncè ακύρωσε την εμφάνιση της στο Coachella | Ποιος θα την αντικαταστήσει;

13:43 24/2/2017 - Πηγή: iPop

Η Beyoncè ακύρωσε την εμφάνιση της στο Coachella | Ποιοςακολουθώντας τις ιατρικές συμβουλές και άφησε ένα τεράστιο ερωτηματικό να πλανιέται ανάμεσα μας: Ποιος θα την αντικαταστήσει;

Αρκετοί ψιθύριζαν εδώ και μέρες ότι η Beyonce θα αποφασίσει λόγω της εγκυμοσύνης της στα δίδυμα να μην εμφανιστεί στη σκηνή του Coachella Festival

φέτος τον Απρίλιο, και μόλις τρεις εβδομάδες αφότου ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος σε δίδυμα προχώρησε και στην ακύρωση της εμφάνισής της.

«Μετά από τις συμβουλές των γιατρών για να κρατήσει ένα λιγότερο αυστηρό χρονοδιάγραμμα, η Beyonce έχει πάρει την απόφαση να παραιτηθεί από την εμφάνιση της κατά το 2017 Coachella Valley Music & Arts Festival» έγραφε η λιττή ανακοίνωση το πρωί της Παρασκευής και συνέχισε: «Ωστόσο, η Goldenvoice και το Parkwood είναι στην ευχάριστη θέση να επιβεβαιώσει ότι η Beyonce θα είναι η headliner στο festival το 2018. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας».

Προς το παρόν κανένας δεν έχει προχωρήσει σε ανακοίνωση του ονόματος του αντικαταστάτη της Beyonce.

Να θυμίσουμε πως πριν από 3 εβδομάδες η Beyonce αποκάλυψε μέσω του Instagram account της ότι είναι έγκυος και πως μάλιστα μαζί με τον σύζυγό της Jay Z περιμένουν δίδυμα.

The post Η Beyoncè ακύρωσε την εμφάνιση της στο Coachella | Ποιος θα την αντικαταστήσει; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα