Γυναικοκτονία στη Δράμα: «Φοβάμαι μην πάρει καμιά μέρα το πιστόλι» – Το χρονικό της υπόθεσης και οι προειδοποιήσεις της 59χρονης

13:31 8/6/2022 - Πηγή: iPop

Συγκλονίζει η γυναικοκτονία της 59χρονης στη Δράμα, η οποία έπεσε νεκρή από τα χέρια του εν διαστάσει συζύγου της τη Δευτέρα, 6/5, ο οποίος στη συνέχεια έστρεψε την καραμπίνα πάνω του και αυτοκτόνησε.

Ο σύζυγός της δεν μπορούσε να δεχθεί ότι η γυναίκα ήθελε διαζύγιο, οπότε προτίμησε να την αφαιρέσει την ζωή. Λίγη ώρα αργότερα, πήγε στο μπάνιο και με το ίδιο όπλο έβαλε τέλος στη ζωή του. Το μακάβριο θέαμα αντίκρισε η κόρη του όταν λίγο μετά τις 8:00 το πρωί πήγε στο σπίτι

των γονιών της.

Όπως αναφέρουν οι γείτονες, το ζευγάρι ήταν ήσυχο και δεν τσακωνόταν ποτέ, ούτε έδειχνα πως είχαν προβλήματα. Ωστόσο, από την μαρτυρία μιας φίλης της, η γυναίκα φέρεται να είχε εξομολογηθεί το φόβο της ότι μπορεί ο σύζυγός της να τη σκοτώσει. «Φοβάμαι μην πάρει καμιά μέρα το πιστόλι» είχε πει η 59χρονη.

Στις πόσες γυναίκες που θα θρηνήσουμε επιτέλους θα μιλήσουμε

Γυναικοκτονία στη Δράμα: Το χρονικό της υπόθεσης

Ο 64χρονος πυροβόλησε το θύμα του δύο φορές στο στήθος με καραμπίνα και η γυναίκα έπεσε νεκρή στο σαλόνι του σπιτιού τους.

Σύμφωνα με τα όσα μετέφερε το Mega, έμεινε με τη σωρό όλο το βράδυ της Δευτέρας προς Τρίτη και τα ξημερώματα έδωσε τέλος στη ζωή του με το ίδιο όπλο.

Μία από τις κόρες του ζεύγους ανησύχησε ότι η μητέρα της δεν πήγε για να παραλάβει τα εγγόνια της για να τα πάει σπίτι, όπως συνήθιζε, και πήγε στο σπίτι περί τις 08:30 της Τρίτης.

Όταν άνοιξε την πόρτα βρήκε τις σωρούς της μητέρας και του πατέρα της.

Έβαλε τις φωνές, όπως είναι φυσικό, και στο σημείο έτρεξαν γείτονες που κάλεσαν την αστυνομία αλλά και γιατρούς.

Γυναικοκτονία, μέχρι εδώ!

Οι καβγάδες, το διαζύγιο και ο πυροβολισμός

Οι καβγάδες του ζευγαριού το τελευταίο διάστημα έγιναν έντονοι. Το βράδυ της Δευτέρας, η 59χρονη φέρεται να του είπε πως την Τρίτη θα μαζέψει τα πράγματά της και θα φύγει από το σπίτι. Ακολούθησε άγριος καβγάς, κατά τη διάρκεια του οποίου ο 64χρονος πήρε την καραμπίνα και την πυροβόλησε μέσα στο σαλόνι του σπιτιού τους.

«Η γυναίκα κοιτούσε τα εγγόνια της και με τον Τάσο μιλούσαμε συχνά όταν περνούσε από εδώ. Δεν ακούσαμε ούτε πυροβολισμούς, ούτε φασαρία μέχρι αργά το βράδυ. Παλαιότερα είχα ακούσει ότι ήθελαν να χωρίσουν. Το συμπέρασμα που βγάζω τώρα είναι ότι δεν ήθελε αυτός να τον αφήσει», είπε στο protothema.gr, γειτόνισσα της οικογένειας.

Η ίδια περιγράφει τον δράστη ως έναν ήρεμο άνθρωπο και καθόλου οξύθυμο. «Δεν μπορώ να καταλάβω πώς το έκανε αυτό, πως βρήκε την δύναμη να σκοτώσει την γυναίκα του. Είμαι συντετριμμένη και από το πρωί δεν μπορώ να ησυχάσω. Δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι θα έκανε κάτι τέτοιο. Άμα κλείσει η πόρτα δεν ξέρεις τι γίνεται μέσα στο σπίτι του καθένα. Εμείς δεν βλέπαμε κάτι, δεν ακούγαμε κάτι και λέγαμε ότι ήταν όλα καλά», αναφέρει η γειτόνισσα του ζευγαριού.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Γυναικοκτονία στη Δράμα: «Φοβάμαι μην πάρει καμιά μέρα το πιστόλι» – Το χρονικό της υπόθεσης και οι προειδοποιήσεις της 59χρονης εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα