Γιώργος Παπαδάκης: Οι συζητήσεις με τον ΑΝΤ1 ενόψει της λήξης του συμβολαίου του

20:42 2/2/2022 - Πηγή: iPop

Ο Γιώργος Παπαδάκης βρίσκεσαι σε συζητήσεις με τον τηλεοπτικό σταθμό καθώς το συμβόλαιό του λήγει το Καλοκαίρι που μας έρχεται. Ποιο είναι το πιθανότερο σενάριο;

O δημοσιογράφος ανήκει στο δυναμικό του ΑΝΤ1 απ’ τη δεκαετία του 1990 και όλα δείχνουν πως αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει. Ακόμα κι αν υπήρχαν πρόσφατα φήμες ότι ο Γιώργος Παπαδάκης αναζητά την επόμενη τηλεοπτική του στέγη, φαίνεται

πως αυτό δεν ισχύει.

Άλλωστε, διαθέτει μια εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία στην πρωινή ενημέρωση, η οποία σε συνδυασμό με τις οικογενειακές σχέσεις που διατηρεί με τους ιθύνοντες του καναλιού, δεν αφήνει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης ότι θα τον βλέπουμε και απ’ τη νέα σεζόν στο τιμόνι του “Καλημέρα Ελλάδα”.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συζητήσεις επικεντρώνονται σε κάποια αλλαγή στην ώρα προβολής της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής και συγκεκριμένα, στο να ξεκινάει να προβάλλεται λίγο νωρίτερα.

Το “Καλημέρα Ελλάδα” προβάλλεται απ’ το 1992, με μια διακοπή μεταξύ των ετών 2011 και 2015, ενώ απ’ το 2015, η εκπομπή επέστρεψε.

Συγκεκριμένα, τον Ιούνιο του 2011, ο τηλεοπτικός σταθμός ANT1 αποφάσισε να ολοκληρώσει την μετάδοση της εκπομπής, μετά από 20 σχεδόν χρόνια, με σκοπό να δημιουργήσει μία νέα ζώνη προγραμμάτων με τον ίδιο παρουσιαστή. Η τελευταία εκπομπή προβλήθηκε την 1η Ιουλίου του 2011 και τις επόμενες σεζόν ο Γιώργος Παπαδάκης είχε αναλάβει την ζώνη 7:00-11:00 του Πρωινού ΑΝΤ1. Το Καλοκαίρι του 2015 και μετά από επιθυμία του Γιώργου Παπαδάκη, η οποία έγινε δεκτή και από τον ΑΝΤ1, η εκπομπή ανέκτησε τον ιστορικό τίτλο με τον οποίο καθιερώθηκε στη συνείδηση του κοινού επί 20 χρόνια. Έτσι, το “Καλημέρα Ελλάδα” επέστρεψε τηλεοπτικά στις 7 Σεπτεμβρίου του 2015 συνεχίζοντας την μετάδοσή της μέχρι σήμερα.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Γιώργος Παπαδάκης: Οι συζητήσεις με τον ΑΝΤ1 ενόψει της λήξης του συμβολαίου του εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γιώργος Παπαδάκης, ΑΝΤ1,giorgos papadakis, ant1