Η νέα θέση της Kate Middleton τη φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στον θρόνο – Ο Πρίγκιπας Harry για άλλη μία φορά είναι εκτός της Βασιλικής Οικογένειας

18:48 2/2/2022 - Πηγή: iPop

Η Kate Middleton είναι επίσημα η νέα βασιλική «προστάτιδα» της Ένωσης Ράγκμπι Ποδοσφαίρου και της Ράγκμπι Football League. Ένας τίτλος που μέχρι τώρα άνηκε στον Πρίγκιπα Harry, αλλά απ’ ό,τι φαίνεται η Δούκισσα γλυκοκοιτάζει τον θρόνο και με μικρά, αλλά

σταθερά βήματα πηγαίνει όλο και πιο κοντά.

Την περασμένη εβδομάδα, η Kate, με την υποστήριξη της βασίλισσας Ελισάβετ, ανέλαβε μία πολύ σημαντική αρμοδιότητα, την οποία προηγουμένως είχε ο κουνιάδος της, πρίγκιπας Harry. Μάλιστα, είναι η πρώτη αρμοδιότητα από τις προηγούμενες του πρίγκιπα Harry που αναδιανέμεται σε άλλο μέλος της βασιλικής οικογένειας, από τη στιγμή που ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex αποσύρθηκαν από τους ρόλους τους ως ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας και εγκατέλειψαν τη συμμετοχή τους σε πολυάριθμες φιλανθρωπικές οργανώσεις του Ηνωμένου Βασιλείου.

Ο Πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle μάχονται τα fake news του Spotify για τον κορονοϊό – Ποιες αλλαγές έρχονται στην πλατφόρμα;

YUI MOK/PA IMAGES VIA GETTY IMAGESΗ Kate Middleton πήρε τη θέση του πρίγκιπα Harry και όλοι αναρωτιόμαστε τι μπορεί να σημαίνει αυτό!

Την Τετάρτη, 02/02, η Kate επισκέφτηκε το Twickenham Stadium για να συναντήσει παίκτες της Αγγλίας από τις ομάδες ανδρών και γυναικών καθώς προετοιμάζονται για το Πρωτάθλημα Έξι Εθνών, όπως και προπονητές και διαιτητές.

Η Δούκισσα συμμετείχε επίσης σε μια προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο από τον προπονητή της Αγγλίας, Eddie Jones.

Οι 3 κανόνες της Kate Middleton για την μητρότητα. Η Δούκισσα σου αποκαλύπτει όλα της τα μυστικά

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

Επιπλέον, το γραφείο της στο Παλάτι του Kensington κυκλοφόρησε ένα νέο κλιπ στα social media για να γιορτάσει την πρώτη της μέρα ως «προστάτιδα» της Ένωσης Ράγκμπι Ποδοσφαίρου. Η Δούκισσα του Cambridge δήλωσε ότι οι δύο «φανταστικοί» οργανισμοί «δεσμεύονται να αξιοποιήσουν τη δύναμη που μπορεί να έχει ο αθλητισμός για να φέρει κοντά τις κοινότητες και να βοηθά τα άτομα να εξελιχθούν. «Ανυπομονώ να συνεργαστώ μαζί τους σε όλα τα επίπεδα», συμπλήρωσε.

Η 40χρονη Kate φημίζεται για τον αθλητικό της χαρακτήρα, από το τένις (ως «προστάτιδα» του All England Lawn Tennis Club) μέχρι και την ιστιοπλοΐα. Έχει αποκαλύψει τις ικανότητές της στο ράγκμπι κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού της στο Παρίσι το 2017, όπου έπαιξε έναν μίνι αγώνα — με φόρεμα και γόβες!

YUI MOK/PA IMAGES VIA GETTY IMAGES

Εκτός από τις φιλανθρωπικές θέσεις που ανήκαν προηγουμένως στον πρίγκιπα Harry και τη Meghan, να υπενθυμίσουμε πως όλες οι στρατιωτικές αρμοδιότητες του πρίγκιπα Andrew επιστράφηκαν στη βασίλισσα νωρίτερα αυτό το μήνα, εξαιτίας της αγωγής για σεξουαλική επίθεση εναντίον του. Αναμένεται, επίσης, να αναδιανεμηθούν σε άλλα μέλη της οικογένειας.

Love is in the air! Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton αποδεικνύουν για άλλη μία φορά πόσο ερωτευμένοι είναι!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η νέα θέση της Kate Middleton τη φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στον θρόνο – Ο Πρίγκιπας Harry για άλλη μία φορά είναι εκτός της Βασιλικής Οικογένειας εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Kate Middleton, Πρίγκιπας Harry, Βασιλικής Οικογένειας,Kate Middleton, prigkipas Harry, vasilikis oikogeneias