3 παπούτσια που κάθε άντρας πρέπει να φορέσει φέτος

17:31 23/9/2014 - Πηγή: iPop

Σου βρήκαμε τα παπούτσια που κάθε άντρας πρέπει να φορέσει φέτος, έτσι ώστε να έχει στυλ, άνεση και άποψη ανάλογα με το ντύσιμο και την περίσταση.

Πέρασαν οι εποχές, που περίμενες τα παπούτσια που θα σου δώσουν οι γονείς σου, για να τα φορέσεις και να παίξεις μπάλα με τα υπόλοιπα παιδάκια. Πλέον, μπορείς να δέσεις μόνος σου τα κορδόνια σου και να πας μέχρι το μαγαζί για να αγοράσεις τα υποδήματα της αρεσκείας σου. Υπάρχει και η περίπτωση του να μην ξέρεις τι θες ακριβώς

ή να μην σε απασχολεί η μόδα, αλλά συγχρόνως να ενδιαφέρεσαι για την εμφάνιση σου. Αν δεν ξέρεις τι πρέπει να πάρεις, μην αγχώνεσαι, γιατί το iPop είναι εδώ για σένα.

Δεν κάνει μόνο το κοστούμι τον gentleman και δεν σε κάνει αθλητικό μόνο η φόρμα. Πρέπει να δώσεις μεγάλη σημασία και στα παπούτσια, αν θες να έχεις ένα ολοκληρωμένο look και να δώσεις άποψη στην εμφάνιση σου. Φρόντισε, λοιπόν, γι’αυτό το λόγο να συνδυάσεις τα ρούχα σου με το ανάλογο παπούτσι. Σου έχουμε ένα από κάθε είδος. Ένα επίσημο, ένα αθλητικό και ένα casual. Είναι προτάσεις, που ταιριάζουν απόλυτα στη κάθε κατηγορία και μπορούν να φορεθούν απ’όλους. Ας τα δούμε, λοιπόν.

photos:esquire.com

The post 3 παπούτσια που κάθε άντρας πρέπει να φορέσει φέτος appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα