Γι’ αυτό δεν πειράζει να είσαι single του Αγίου Βαλεντίνου!

09:56 13/2/2017 - Πηγή: iPop

Η μέρα των ερωτευμένων είναι πιο κοντά από ποτέ και οι singles της παρέας έχουν αρχίσει ήδη ν’ ανησυχούν που θα είναι μόνοι αυτή τη μέρα. Όμως, φίλοι singles, πρέπει να μάθετε ότι δεν πειράζει καθόλου που δεν έχετε ταίρι! Αυτό, όμως, δεν είναι κάτι που απλώς σας λέμε, αλλά έχουμε κι επιχειρήματα για να το στηρίξουμε!

Κανένα άγχος για δώρα και εξόδους

«Να του πάρω δώρο; Κι αν ναι, τι; Κι αν δεν γιορτάζει του Αγίου Βαλεντίνου

και με κοροϊδέψει που θα πάρω δώρο; Θα θέλει να βγούμε ή το θεωρεί μια χαζή γιορτή;». Όλες αυτές οι σκέψεις δεν θα υπάρχουν στο μυαλό σου και δεν θα έχεις λόγο να αγχώνεσαι για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου.

Η επιλογή της βραδιάς είναι δική σου

Μπορείς να λιώσεις με την κολλητή σου τις ταινίες, μπορείς να βγεις και να τα πιεις ή να κάτσεις μόνη σπίτι τρώγοντας με την ησυχία σου την σοκολάτα σου! Η επιλογή είναι δική σου και δεν χρειάζεται να αγχωθείς για κανέναν άλλον!

Δεν χρειάζεται να γιορτάσεις μια γιορτή που δεν πιστεύεις

Αν ανήκεις σ΄εκείνους που βλέπουν την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου ως κάτι ανούσιο, αφού δεν χρειάζεται μια γιορτή για να χαρείς τον έρωτά σου, τότε να είσαι single εκείνη τη μέρα δεν είναι και τόσο κακή ιδέα!

Extra επιχείρημα!

Όλες οι σοκολάτες που δεν θα πουληθούν στις 14 Φλεβάρη, θα είναι σε μισή τιμή την επόμενη ημέρα και θα μπορείς να τις απολαύσεις με την ησυχία σου!

The post Γι’ αυτό δεν πειράζει να είσαι single του Αγίου Βαλεντίνου! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα