Γεροβασίλη: Δουλεύουμε για να ανακουφιστεί ο κάθε Έλληνας πολίτης

15:11 5/11/2016 - Πηγή: iPop

Τις πρώτες της δηλώσεις ως Υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης έκανε η Όλγα Γεροβασίλη, στέλνοντας μήνυμα ότι η Κυβέρνηση εργάζεται σκληρά προκειμένου να ανακουφιστεί ο κάθε Έλληνας πολίτης.

Η πρώην κυβερνητική εκπρόσωπος σημείωσε, μεταξύ άλλων, μετά την ορκωμοσία των νέων μελών της Κυβέρνησης πως «από άλλη θέση τα ίδια καθήκοντα σε καθοριστική στιγμή για την χώρα, με όλες μας τις δυνάμεις για να βγούμε από τα αδιέξοδα».

Όταν κλήθηκε να απαντήσει στο «τι έχει να πει στον κόσμο», η κ. Γεροβασίλη υπογράμμισε:

Αντιλαμβανόμαστε

πλήρως σε ποια φάση βρίσκεται η ελληνική κοινωνία, δουλεύουμε σκληρά για να βγούμε γρήγορα από αυτό και για να ανακουφιστεί πραγματικά ο κάθε Έλληνας πολίτης

Ερωτώμενη για το ένα η Κυβέρνηση φοβάται κάτι, η κ. Γεροβασίλη απάντησε: «Αν μας φόβιζε θα έπρεπε να κάνουμε κάτι άλλο».

Οι πρώτες δηλώσεις της νέας Υπουργού Εργασίας

Για την τιμή που της έκανε ο Πρωθυπουργός επιλέγοντάς την για Υπουργό Εργασίας μίλησε η Έφη Αχτζιόγλου στις πρώτες της δηλώσεις της μετά την ορκωμοσία.

Με τίμησε ο πρωθυπουργός, συνεχίζουμε συντεταγμένα το έργο μας στο υπουργείο Εργασίας

Λίγο νωρίτερα ο Γιώργος Κατρούγκαλος, ο οποίος μετακινήθηκε στο ΥΠΕΞ, τόνισε πως η διαπραγμάτευση για τα εργασιακά θα συνεχιστεί σαν να ήταν εκείνος Υπουργός.

The post Γεροβασίλη: Δουλεύουμε για να ανακουφιστεί ο κάθε Έλληνας πολίτης appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα