Γεννηματά: Δεν υπάρχουν περιθώρια για ρετρό διαφωνίες

09:59 16/1/2017 - Πηγή: iPop

Τις αιχμές που άφησε την Κυριακή ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος μίλησε για την επιστροφή του Γ. Παπανδρέου, σχολίασε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, διευκρινίζοντας, πως δεν υπάρχουν περιθώρια «για διαφωνίες».

Πως σχολίασε τα λεγόμενα του Βενιζέλου η Φώφη
Γεννηματά;

Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή το πρωί της Δευτέρας η Φώφη Γεννηματά σημείωσε, όταν κλήθηκε να σχολιάσει τις αιχμές του Ευ. Βενιζέλου για την απόφαση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης να συμπράξει με το ΚΙΔΗΣΟ του Γιώργου Παπανδρέου:

Δεν υπάρχουν περιθώρια για ρετρό διαφωνίες

«Ο καθένας έχει τα δίκια του, άλλος περισσότερος, άλλος λιγότερο, αλλά αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Σήμερα κάνουμε μία νέα αρχή, κοιτάμε μπροστά και όλοι πρέπει να συμβάλουν σε αυτή την προσπάθεια» υπογράμμισε η Φώφη Γεννηματά, η οποία απηύθυνε έκκληση σε όλους όσους αισθάνονται ότι ανήκουν στο χώρο της κεντροαριστεράς να ενώσουν τις δυνάμεις τους με την Δημοκρατική Συμπαράταξη.

Θυμίζουμε, πως την Κυριακή ο Ευάγγελος Βενιζέλος κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην κεντρική επιτροπή του ΠΑΣΟΚ, άφησε αιχμές για την επιστροφή του πρώην Πρωθυπουργού και τόνισε ότι, όπως διαμορφώνεται το σχήμα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, «δεν μπορεί να πάει μακριά».

Στρέφοντας τα πυρά του κατά του πρώην Πρωθυπουργού, Γ. Παπανδρέου ο Ευάγγελος Βενιζέλος δήλωσε πως «ορισμένοι οφείλουν να δώσουν μια εξήγηση, να ζητήσουν μια συγγνώμη» και ξεκαθάρισε «Ενότητα και συσπείρωση δεν σημαίνει αναπαλαίωση. Επωμίστηκα τη φθορά όταν άλλοι έφευγαν σαν ποντίκια από το καράβι».

Διαβάστε όλα όσα είπε στην ομιλία του ο κ. Βενιζέλος:

Βενιζέλος: Ενότητα και συσπείρωση δεν σημαίνει αναπαλαίωση

photo:Alexandros Michailidis / SOOC

The post Γεννηματά: Δεν υπάρχουν περιθώρια για ρετρό διαφωνίες appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα