Φόβοι ΕΛ.ΑΣ. και για άλλα τρομο-δέματα από Ελλάδα

07:48 17/3/2017 - Πηγή: iPop

Έντονη ανησυχία επικρατεί στα κλιμάκια της ΕΛ.ΑΣ. για αποστολή κι άλλων τρομο-δεμάτων απ’ την Ελλάδα, μετά την αποκάλυψη ότι και το πακέτο το οποίο εστάλη στα γραφεία του ΔΝΤ στο Παρίσι ήταν από Ελλάδα και αναγραφόταν ως αποστολέας ο Βασίλης Κικίλιας.

Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ επικεντρώνονται σ’ όλες τις περιπτώσεις δεμάτων τα οποία έχουν φύγει απ’ την Ελλάδα

κι έχουν ως παραλήπτες πολιτικά πρόσωπα και υπηρεσίες.

Η αποκάλυψη ότι και το δεύτερο τρομο-δέμα εστάλη απ’ την Ελλάδα έγινε απ’ τον Νίκο Τόσκα, ο οποίος σήμερα, Παρασκευή, θα συναντηθεί με τον Β. Κικίλια προκειμένου να του παρέχει λεπτομέρειες για το συμβάν.

Όσον αφορά τη διεύθυνση η οποία αναγραφόταν στον φάκελο ο οποίος εστάλη στα γραφεία του ΔΝΤ, σύμφωνα με πληροφορίες ήταν εκείνη απ’ το παλιό πολιτικό γραφείο του Β. Κικίλια, στην οδό Ακαδημίας.

Σύμφωνα με ορισμένες αναφορές, λόγω της καταστροφής του πακέτου, δεν ήταν ορατή ολόκληρη η διεύθυνση, παρά μόνο το ξεκίνημα της οδού: «Acadim…».

Πηγή προσκείμενη στην έρευνα στη Γαλλία δήλωσε πως απ’ τις γαλλικές Αρχές βρέθηκαν μετά την έκρηξη στα γραφεία του ΔΝΤ υπολείμματα ελληνικών γραμματοσήμων.

Λαμβανομένων υπόψη των πρώτων ενδείξεων, η έρευνα κινείται μάλλον προς την εκδοχή (της ευθύνης) μιας αναρχικής οργάνωσης

Ο Νίκος Τόσκας εξέφρασε την άποψη ότι οι δράστες των ενεργειών χρησιμοποιούν ονόματα πολιτικών προσώπων ως «ενέργεια προσβολής κατ’ αυτούς του πολιτικού συστήματος. Είμαστε αποφασισμένοι να αντιμετωπίσουμε όλες αυτές τις καταστάσεις και κάνουμε ότι μπορούμε».

Λαμβάνοντας υπόψιν το γεγονός ότι την ευθύνη για το τρομο-δέμα στο γερμανικό ΥΠΟΙΚ ανέλαβε η Συνωμοσία των «Πυρήνων της Φωτιάς», οι Αρχές στρέφουν προς αυτή την κατεύθυνση τις έρευνές τους και για το πακέτο στο ΔΝΤ.

The post Φόβοι ΕΛ.ΑΣ. και για άλλα τρομο-δέματα από Ελλάδα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα