Φονικό στην Πανόρμου: Νέα μαρτυρία που «καίει» τον δράστη

15:28 26/10/2016 - Πηγή: iPop

Ότι βρίσκονταν σε αυτοάμυνα και πως εκπυρσοκρότησε το όπλο ανέφερε κατά απολογία του για το φονικό της Πανόρμου ο δράστης, Φώτης Μπέλλος. Την ίδια στιγμή το φως της δημοσιότητας είδε μια μαρτυρία η οποία στην κυριολεξία τον «καίει».

Ο θύτης ισχυρίστηκε πως γνώρισε το θύμα μέσω κοινού φίλου και σημείωσε πως τον είδε ξανά όταν μετακόμισε στην οδό Βατοπεδίου.

Σύμφωνα με τον Φώτη Μπέλλο, τα προβλήματα στις σχέσεις τους ξεκίνησαν εξαιτίας των καμερών που είχε εγκαταστήσει

το θύμα εντός και εκτός της πολυκατοικίας όπου διέμενε. Ο δράστης υπογράμμισε, πως ότι του είχε κάνει παρατηρήσεις με στόχο να τις βγάλει και δήλωσε, πως το θύμα του απαντούσε με ύβρεις και απειλές.

Τι είπε για το μοιραίο εκείνο απόγευμα;

Ο δράστης επισήμανε, ότι όταν βγήκε από το σπίτι για να πάει σ’ έναν ηλεκτρολόγο, είδε το θύμα να βγαίνει από το γυμναστήριο και να τον πλησιάζει απειλητικά και τόνισε πως του ζήτησε να φύγει αλλά το θύμα μπήκε στο γυμναστήριο και απ΄όπου και πήρε έναν σιδεροσωλήνα.

Ενώ πρόσθεσε:

Για να τον εκφοβίσω έβγαλα το όπλο και πυροβόλησα στον αέρα μία ή δύο φορές. Τότε, όχι μόνο δεν φοβήθηκε, αλλά συνέχισε να με πλησιάζει, με αποτέλεσμα να μου χτυπήσει το χέρι που κρατούσα το πιστόλι. Το όπλο εκπυρσοκρότησε και τον τραυμάτισα

Τι είπε στην κατάθεση του ένας μάρτυρας;

Ένας 86χρονος επισήμανε πως είδε τον Μπέλλο να πυροβολεί τρεις φορές το θύμα όταν εκείνος πήγε να τον χτυπήσει με ένα ξύλο.

The post Φονικό στην Πανόρμου: Νέα μαρτυρία που «καίει» τον δράστη appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα