Εξηγήσεις στη Δικαιοσύνη καλείται να δώσει ο Σώρρας

19:34 15/3/2017 - Πηγή: iPop

Εξηγήσεις στη Δικαιοσύνη καλείται να δώσει ο Αρτέμης Σώρρας, καθώς θεωρείται ύποπτος για ορισμένες αξιόποινες πράξεις. Παράλληλα, στη Δικαιοσύνη οδηγούνται και εφτά συνεργάτες του, ενώ η Εισαγγελέας πραγματοποιεί έρευνες γύρω από την οργάνωση «Ελλήνων Συνέλευσις».

Με ποιες κατηγορίες έρχονται αντιμέτωποι;

Ο Α. Σώρρας και οι συνεργάτες του οδηγούνται στην Δικαιοσύνη,

προκειμένου να απολογηθούν για κατηγορίες, οι οποίες αφορούν την απάτη και τη σύσταση, διεύθυνση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση. Η κατηγορία για ενίσχυση πολιτών, προκειμένου να οδηγηθούν σε βιαιοπραγίες, εξετάζεται από την εισαγγελία, δεν έχει, όμως, ακόμα διευκρινιστεί αν κάτι τέτοιο ισχύει.

Τι στοιχεία διαθέτει η Εισαγγελία για την υπόθεση;

Η Εισαγγελέας διαθέτει τη μηνυτήρια αναφορά του δημοσιογράφου Αλέξανδρου Στεφανόπουλου, αλλά και δικογραφίες σε βάρος του, όπως η δικογραφία, η οποία είχε δημιουργηθεί από την Εισαγγελία της Πελοποννήσου αναφορικά με την υποβολή πολιτών, σε εφορίες και ασφαλιστικά ταμεία, των εξουσιοδοτήσεων, οι οποίες δίνονται από την οργάνωση «Ελλήνων Συνέλευσις» και με τις οποίες ζητούν να μπορούν να εισπράττουν τα χρέη τους από τα ομόλογα, ύψους 600 δισ. δολαρίων.

The post Εξηγήσεις στη Δικαιοσύνη καλείται να δώσει ο Σώρρας appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα