Έτσι θα λειτουργήσει το διορθωτικό σύστημα για τα ανασφάλιστα οχήματα

08:56 22/6/2017 - Πηγή: iPop

Διευκρινίσεις για το πώς θα λειτουργήσει το διορθωτικό σύστημα για τα ανασφάλιστα οχήματα έδωσε ο Ν. Μαυραγάνης, Υφυπουργός Μεταφορών, μετά την παράταση που δόθηκε έως τις 14 Ιουλίου στους ιδιοκτήτες προκειμένου να ασφαλίσουν τα οχήματά τους και να αποφύγουν το πρόστιμο των 250 ευρώ.

Μιλώντας το πρωί της Πέμπτης στην ΑΝΤ1, ο κ. Μαυραγάνης ξεκαθάρισε πως το παράβολο των 250 ευρώ αναστέλλεται και δεν καταργείται, ενώ σχολιάζοντας το τι θα γίνει με όσους έλαβαν το ραβασάκι από λάθος, ο Υφυπουργός ανέφερε τα δύο σενάρια που εξετάζει

η ΑΔΕ: Το πρώτο αφορά σε συμψηφισμό με άλλες υποχρεώσεις και το δεύτερο στην επιστροφή αν υπάρχει υποχρέωση του ιδιοκτήτη στο μέλλον.

O ίδιος έκανε έκκληση προς τους ιδιοκτήτες Ι.Χ. να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες και ν’ ασφαλίσουν τα οχήματά τους ή να καταθέσουν τις πινακίδες τους. Παράλληλα, κάλεσε όσους δεν κινούν το όχημά τους, όσους το έχουν κλέψει, όσους έχουν κάνει ανορθόδοξες μεταβιβάσεις και όσους έχουν υποστεί καταστροφή να πάνε να το δηλώσουν.

«Η διαδικασία για τη μη ορθή μεταβίβαση είναι να βρεθεί αυτός στον οποίο έχει μεταβιβαστεί το όχημα και αφού γίνει η μεταβίβαση να δηλωθεί η διαγραφή του οχήματος στη Διεύθυνση Συγκοινωνιών, στην οποία ανήκει εκείνος που πούλησε το όχημά του», εξήγησε ο Υφυπουργός.

Ο κ. Μαυραγάνης προχώρησε στην παραδοχή ότι έγιναν πολλά λάθη απ’ τις ασφαλιστικές, το σύστημα της Αστυνομίας, το Υπουργείο Μεταφορών, όπως επίσης και τους ίδιους τους πολίτες.

Photo: Getty Images

The post Έτσι θα λειτουργήσει το διορθωτικό σύστημα για τα ανασφάλιστα οχήματα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα