«Ετοιμοπόλεμοι» οι διαδηλωτές ενόψει της συνόδου των G20 | Video

11:16 7/7/2017 - Πηγή: iPop

Λίγο πριν ξεκινήσει η σύνοδος των G20, των ηγετών των 20 πιο αναπτυγμένων χωρών στο Αμβγούργο, δεκάδες χιλιάδες διαδηλωτές έχουν βγει κρατώντας πανό στους δρόμους.

Σε συνέχεια των σφοδρών επιθέσεων που σημειώθηκα το βράδυ της Πέμπτης, νέες συγκρούσεις ξέσπασαν το πρωί της Παρασκευής με διαδηλωτές να βάζουν φωτιά σε αυτοκίνητα της γερμανικής αστυνομίας.

Το πρώτο θέμα που θα βρεθεί στο τραπέζι των συζητήσεων των G20 είναι η καταπολέμηση της τρομοκρατίας.

Η ατζέντα των G20 περιλαμβάνει θέματα πολιτικής για την οικονομία, το χρηματοπιστωτικό τομέα, το κλίμα, το εμπόριο, την απασχόληση και την ανάπτυξη, τις μεταναστευτικές και προσφυγικές ροές και την «καταπολέμηση της τρομοκρατίας».

Στη σύνοδο κορυφής την ΕΕ θα εκπροσωπήσουν ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Περισσότεροι από 15.000 αξιωματικοί, καθώς και ειδικά οχήματα, κανόνια νερού και ελικόπτερα βρέθηκαν στο Αμβούργο προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις αναταραχές.

Οι διαμαρτυρίες στην κεντρική πόλη του Αμβούργου απαγορεύονται σε μια περιοχή 38 τετραγωνικών χιλιομέτρων, κυρίως στο κέντρο της πόλης. καθώς και στους δρόμους που οδηγούν στο αεροδρόμιο απαγορεύτηκαν.

Διαβάστε επίσης:

Εκατοντάδες zombie υποδέχτηκαν τους G20 στο Αμβούργο | Video

The post «Ετοιμοπόλεμοι» οι διαδηλωτές ενόψει της συνόδου των G20 | Video appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα