Έτοιμη η Κυβέρνηση να ξεκινήσει τις αποσπάσεις στο Δημόσιο

09:37 1/2/2016 - Πηγή: iPop

Τις αποσπάσεις στο Δημόσιο, που θα γίνονται με γρήγορες διαδικασίες, ετοιμάζεται να ξεκινήσει η Κυβέρνηση. Σύμφωνα με το νέο νομοσχέδιο, το οποίο αναμένεται να τεθεί άμεσα σε ισχύ, οι αποσπάσεις θα γίνονται είτε με πρωτοβουλία της υπηρεσίας, είτε μετά από αίτηση του ίδιου του εργαζομένου.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ημερήσιου Τύπου, το νέο νομοσχέδιο θα έχει την μορφή «σκούπας» και θα ορίζει όλα όσα θα ισχύουν αναφορικά με τις μετακινήσεις από υπηρεσία σε υπηρεσία, αλλά και τις αποσπάσεις

στο Δημόσιο.

Τι θα περιλαμβάνει;

Το εν λόγω νομοσχέδιο, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, περιλαμβάνει και τις διατάξεις που αφορούν στην παράταση της αξιολόγησης, η οποία μπορεί να φτάσει έως το τέλος του έτους.

Αξίζει να τονιστεί, πως η αξιολόγηση θα γίνεται πλέον χωρίς την εποπτεία του ΑΣΕΠ, ενώ θα είναι παράλληλα δυνατό να γίνεται αναγνώριση της διαθεσιμότητας ως πραγματικού χρόνου υπηρεσίας.

Σημείωση!

Οι τακτικές αποδοχές του υπαλλήλου αναμένεται με τα νέα δεδομένα να βαρύνουν τον φορέα απ’ όπου προέρχεται. Την ίδια στιγμή, όμως, τα επιπλέον επιδόματα και οι αποδοχές θα επιβαρύνουν τη νέα υπηρεσία.

The post Έτοιμη η Κυβέρνηση να ξεκινήσει τις αποσπάσεις στο Δημόσιο appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα