Εσύ μιλάς και αυτό γράφει …

16:02 19/11/2014 - Πηγή: iPop

Η εταιρία Useappility πριν από λίγες ημέρες ανακοίνωσε επίσημα την νέα της εφαρμογή της που διατίθεται για Android smartphones και tables που ονομάζεται Pesto Social και μεταφέρει σε γραπτό μήνυμα όλα όσα λες με λέξεις.

Συγκεκριμένα αν κατεβάσεις την Pesto Social μπορείς να υπαγορεύεις κανονικά μιλώντας στα ελληνικά το μήνυμα σου και αυτή θα σου

το μεταφέρει σε γραπτό μήνυμα το οποίο θα μπορείς θα αποστείλεις μέσω Facebook, WhatsApp, Viber, Twitter, Skype, Google+ και Hangouts στον χρήστη που επιθυμείς. Η συγκεκριμένη εφαρμογή υπόσχεται να σου λύσει τα χέρια και να κάνει τη ζωή σου ευκολότερη βοηθώντας σε να κερδίσεις χρόνο. Μειώνει τον χρόνο που έκανες να γράψεις το μήνυμα ενώ μεταφέρει τις σκέψεις με τον αυθορμητισμό που σκέφτεσαι.

Αν ανήκεις και εσύ την κατηγορία των ατόμων που αγαπούν την τεχνολογία, έχουν αρκετούς φίλους αλλά λόγω του βεβαρημένου προγράμματος δεν έχουν χρόνο να τους στέλνουν μηνύματα, η εφαρμογή Pesto Social είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι.

Σημείωση!

Θα θέλαμε, όμως, να σε ενημερώσουμε ότι εμείς ψάξαμε τα σχόλια που έγιναν κάτω από τον χώρο που μπορείς να αγοράσεις την Pesto social και ενώ λένε ότι η εφαρμογή είναι πολύ καλή, τα χρήματα που ζητάει για να χρησιμοποιηθεί (είναι από 1 έως 5 Ευρώ) είναι πολλά σε σχέση με όσα αυτή προσφέρει.

Επιστροφή στην κεντρική σελίδα.

Επιστροφή στην κατηγορία.

The post Εσύ μιλάς και αυτό γράφει … appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα