Πώς να διατηρήσεις τις τσάντες σου καινούργιες

15:01 19/11/2014 - Πηγή: iPop

Είσαι γυναίκα και, όπως, οι περισσότερες γυναίκες έχεις και εσύ τρελή αδυναμία στις τσάντες. Αν ανοίξουμε την ντουλάπα σου και αποφασίσουμε να μετρήσουμε τις τσάντες σου θα μας πάρει ώρες ατελείωτες. Αν, όντως αγαπάς τις τσάντες θα πρέπει να τις φροντίζεις σαν να είναι παιδιά σου. Θα σου μάθουμε, λοιπόν, τρόπους για να διατηρήσεις τις τσάντες σου καινούργιες και αν τα κάνεις θα μας θυμηθείς, αφού θα τις κρατήσεις για πολλά περισσότερα χρόνια.

Τρόποι να κρατήσεις τις τσάντες σου καινούργιες!Σωστή αποθήκευση: Δεν μπορείς να πετάς τις τσάντες σου, όπως, όπως μέσα στην ντουλάπα. Πρέπει να τις
βάζεις σε ειδικά κουτιά ή να τις κρεμάς αφού πρώτα τις έχεις γεμίζεις με χαρτιά ή υφάσματα για να κρατούν το σχήμα τους.Μην αμελείς το καθάρισμα τους: Όπως λερώνουν τα ρούχα έτσι μπορεί να λερωθούν και οι τσάντες. Μπορείς να τις πλένεις στο χέρι αν είναι υφασμάτινες ή να χρησιμοποιείς προϊόντα στεγνού καθαρισμού ανάλογα με το υλικό από το οποίο έχουν κατασκευαστεί.Μην τις υπερφορτώνεις: Μην γεμίζεις τις τσάντες σου μέχρι επάνω με πολλά και βαριά αντικείμενα. Μπορεί εύκολα να κοπούν τα χερούλια τους ή να ανοίξει ακόμα και ο πάτος τους.Προσοχή στα χερούλια: Τα χερούλια είναι από τα σημεία που φθείρονται και χαλούν ευκολότερα. Πρόσεξε, λοιπόν, τον τρόπο που τις μεταχειρίζεσαι και μην τις πιάνεις ποτέ με λερωμένα χέρια.

Επιστροφή στην κεντρική σελίδα.

Επιστροφή στην κατηγορία.

The post Πώς να διατηρήσεις τις τσάντες σου καινούργιες appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα