Έρευνα δικαιώνει τους άνδρες για τα video games- Τους βοηθούν να απαλλαγούν απ’ το στρες

10:49 20/1/2017 - Πηγή: iPop

Μια έρευνα έρχεται να δικαιώσει όλους τους άνδρες που λατρεύουν τα video games, όμως, ακούνε συνεχώς παράπονα απ’ την σύντροφό τους κι όχι μόνο επειδή κάθονται με τις ώρες μπροστά από μια οθόνη.

Σύμφωνα με την μελέτη που έγινε απ’ το University College του Λονδίνου, τα video games είναι ένας απ’ τους δημοφιλέστερους τρόπους, με τους οποίους οι άνδρες μπορούν

να απαλλαγούν απ’ το στρες.

Η νέα έρευνα έχει στόχο να καταδείξει τις σημαντικές διαφορές που παρουσιάζουν τα δύο φύλα όσον αφορά την αντιμετώπιση του άγχους και του στρες, στο πλαίσιο μάλιστα που είναι κοινώς γνωστό ότι οι άνδρες θα αναζητήσουν δυσκολότερα τη συμβουλή ενός ειδικού.

Τα αποτελέσματα της έρευνας έδειξαν ότι το 29% των ανδρών ανέφεραν τα video games ως το βασικό εργαλείο τους για την καταπολέμηση του στρες, ενώ μόλις το 19% των γυναικών είπαν πως τα παιχνίδια τις βοηθούν να μειώσουν το άγχος τους.

Απ’την άλλη το 52% (!) των γυναικών είπαν πως χρησιμοποιούν χάπια για να αντιμετωπίσουν τις αγχώδεις καταστάσεις, την ίδια στιγμή που μόλις το 27% των ανδρών έλαβαν χάπια για να απαλλαγούν απ’ το άγχος.

The post Έρευνα δικαιώνει τους άνδρες για τα video games- Τους βοηθούν να απαλλαγούν απ’ το στρες appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα