Έρχεται η ασύρματη φόρτιση για τα τρία νέα iPhones

19:51 26/8/2017 - Πηγή: iPop

Για μήνες, τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η ασύρματη φόρτιση έρχεται όχι μόνο στο iPhone 8, αλλά και στην ανανεωμένη έκδοση των iPhones 4,7 και 5,5 ιντσών (δηλαδή τα «7S» και «7S Plus» ).

Ο αναλυτής της KGI Securities, Ming-Chi Kuo, ο οποίος παρουσίασε εξαιρετικά ακριβείς αναφορές για τα χαρακτηριστικά που δεν είχαν γνωστοποιηθεί στο iPhone, ήταν ο πρώτος που το ανέφερε σχετικά.

Τις τελευταίες εβδομάδες, έχουμε δει μια σειρά εικόνων που έχουν διαρρεύσει,

οι οποίες φαίνεται να υποστηρίζουν αυτά τα δημοσιεύματα, συμπεριλαμβανομένων των ανδρεικέλων μοντέλων με γυάλινα πλαίσια. Το γυαλί, όπως ίσως γνωρίζεις ήδη, είναι ένα καλύτερο υλικό για να περάσει η επαγωγική φόρτιση σε σύγκριση με το μέταλλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Mashable, πηγές επιβεβαιώνουν ότι και τα τρία νέα iPhones θα έχουν πράγματι ασύρματη φόρτιση. Αναφέρεται επίσης ότι η Apple πιθανώς δεν θα περιλαμβάνει ένα ασύρματο φορτιστή στο κουτί με το κινητό, αλλά θα το πουλάει χωριστά.

Όπως συμβαίνει κάθε χρόνο, έτσι και το φετινό iPhone θα είναι το μεγαλύτερο. Όχι μόνο θα έχουμε ένα ολοκαίνουργιο iPhone με πολλά νέα χαρακτηριστικά, αλλά περιμένουμε επίσης μερικές μεγάλες αλλαγές στα τρέχοντα μοντέλα.

Οι τελευταίες φήμες ισχυρίζονται ότι η εκδήλωση της Apple για το iPhone 8 πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 12 Σεπτεμβρίου, ενώ το κινητό θα βγει στην αγορά στις 22 Σεπτεμβρίου.

Photo: DANNY WINGET/YOUTUBE

The post Έρχεται η ασύρματη φόρτιση για τα τρία νέα iPhones appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα