Επιτροπή για το διάλογο ΠΑΣΟΚ- Ποταμιού ανακοίνωσε ο Θεοδωράκης

20:04 31/3/2016 - Πηγή: iPop

Την σύσταση Επιτροπής για το διάλογο μεταξύ ΠΑΣΟΚ και Ποταμιού ανακοίνωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης σε δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση της συνάντησής του με την Φώφη Γεννηματά.

Ο ίδιος δήλωσε πως δεν επιθυμεί συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ, «ο ΣΥΡΙΖΑ αυτή τη στιγμή δεν εξυπηρετεί τις προοδευτικές δυνάμεις».

Για τη συζήτηση με την Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ,

ο κ. Θεοδωράκης τόνισε:

«Ήταν ενδιαφέρουσα συζήτηση αλλά το θέμα δεν είναι να ενωθούν οι μηχανισμοί των δύο κομμάτων».

Η Φώφη Γεννηματά είπε πως έγινε το πρώτο βήμα για την συνεργασία μεταξύ των δύο παρατάξεων:

Από τη μεριά μας θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες για να διαμορφωθεί ένα προοδευτικό, μεταρρυθμιστικό ρεύμα, που θα σταθεί απέναντι στην προσπάθεια της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ να διαμορφώσουν ένα νέο διχαστικό δίπολο

Ολόκληρη η δήλωση του επικεφαλής του Ποταμιού

«Ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση. Όπως έχω ξαναπεί το θέμα δεν είναι να ενωθούν οι μηχανισμοί για να σωθούν, το θέμα είναι, να συνεργαστούμε για να λύσουμε τα προβλήματα της χώρας. Είπαμε με την κ. Γεννηματά ότι είναι απαραίτητο να συναινέσουμε στην δημιουργία μιας επιτροπής θέσεων και διαλόγου με την κοινωνία, μιας επιτροπής στην οποία δεν θα έχει πλειοψηφία ούτε το ΠΑΣΟΚ, ούτε το Ποτάμι, όπου οι περισσότεροι θα προέρχονται από την κοινωνία και που θα συζητήσει τα μεγάλα προβλήματα της κοινωνίας. Μια επιτροπή που σε εύλογο χρονικό διάστημα θα μας δώσει ένα πλαίσιο θέσεων και τη δυνατότητα σε αυτό το εγχείρημα να προστεθεί νέος κόσμος. Να δούμε δηλαδή αν πραγματικά προστίθεται νέος κόσμος σε μια μεγάλη προσπάθεια για να αλλάξουμε η χώρα. Να δούμε δηλαδή πως μπορεί να συμβεί αυτό πραγματικά σε μια μεγάλη προσπάθεια για να αλλάξουμε τη χώρα»

Photo: Menelaos Myrillas / SOOC

The post Επιτροπή για το διάλογο ΠΑΣΟΚ- Ποταμιού ανακοίνωσε ο Θεοδωράκης appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα