Επιστροφή στη μαγεία με το νέο βιβλίο του Χάρι Πότερ- «Ο Χάρι Πότερ και το καταραμένο παιδί»

09:02 30/9/2016 - Πηγή: iPop

Το νέο βιβλίο του Χάρι Πότερ που θα μας κάνει όλους να ευχόμαστε να είχαμε κάτι από μαγεία πάνω μας είναι γεγονός.

Ο Χάρι Πότερ και το καταραμένο παιδί κυκλοφορεί απ’ τις 29 Σεπτεμβρίου απ’ τις εκδόσεις Ψυχογιός.

Πρόκειται για την όγδοη περιπέτεια του Χάρι Πότερ.

Σημειώνεται ότι «Ο Χάρι Πότερ και το καταραμένο παιδί – Μέρη 1 & 2» ανεβαίνει σε θεατρική παράσταση στο Λονδίνο. Η νέα ιστορία φέρει την υπογραφή της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ, του Τζον Τίφανι και του Τζακ Θορν.

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Ο Χάρι στο όγδοο

βιβλίο εργάζεται σκληρά στο Υπουργείο Μαγείας, είναι σύζυγος και πατέρας τριών παιδιών που πηγαίνουν σχολείο. Ενώ ο Χάρι παλεύει με το παρελθόν του, ο νεότερος γιος του, ο Άλμπους, έρχεται αντιμέτωπος με το βάρος της οικογενειακής κληρονομιάς που ποτέ του δε θέλησε. Καθώς το παρελθόν μπλέκεται δυσοίωνα με το παρόν, πατέρας και γιος μαθαίνουν τη δυσάρεστη αλήθεια: κάποιες φορές το σκοτάδι αναδύεται από μέρη που δεν το περιμένεις.

«Μυστικό δείπνο» για λίγους τυχερούς

Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου βιβλίου Χάρι Πότερ απ’ τις εκδόσεις Ψυχογιός, ένα μυστικό δείπνο για λίγους τυχερούς έλαβε χώρα στο Cap Cap, το οποίο αυτό το διάστημα πραγματοποιεί το Wizardfest 2016 και δίνει τη δυνατότητα σε όσους το επισκέπτονται να μεταφερθούν στον μαγικό κόσμο του Χόγκουαρτς.

Οι καλεσμένοι απόλαυσαν πιάτα εμπνευσμένα απ’ τον μαγικό κόσμο του Χάρι Πότερ, άκουσαν μελωδίες απ’ την μπάντα του Γαλάζιου Φιόγκου, φωτογραφήθηκαν με μανδύες, καπέλα μαγισσών και σκουπόξυλα, ενώ φεύγοντας πήραν φυσικά μαζί τους κι από ένα αντίτυπο του βιβλίου!

Info για το βιβλίο:

Συγγραφέας: Τζ. Κ. Ρόουλινγκ

Σειρά: Πυξίδα (για έφηβους και ενήλικες)

Πρώτη Έκδοση: Σεπτέμβριος 2016

ISBN: 978-618- 01-1727- 1

Σελίδες: 416

Τιμή : 16.60 €

Μετάφραση: Έφη Τσιρώνη

The post Επιστροφή στη μαγεία με το νέο βιβλίο του Χάρι Πότερ- «Ο Χάρι Πότερ και το καταραμένο παιδί» appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα