Επιμένει στην παραίτηση Τσίπρα ο Μητσοτάκης: «Κανείς δεν αντέχει να ζήσει το δράμα του καλοκαιριού»

13:12 27/4/2016 - Πηγή: iPop

Την πεποίθηση του πως ο Αλέξης Τσίπρας πρέπει να παραιτηθεί εξέφρασε για ακόμα μια φορά την Μεγάλη Τετάρτη ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην πρώτη συνεδρίαση της νέας Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος.

Χαρακτηριστικά ο Κ. Μητσοτάκης τόνισε πως « Η χώρα δεν αντέχει να ξαναζήσει το δράμα του περυσινού καλοκαιριού».

Ο

Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας τόνισε πως αυτή τη στιγμή κυβέρνα την Ελλάδα η χειρότερη Κυβέρνηση μετά τη μεταπολίτευση λέγοντας συγκεκριμένα:

Έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για τη χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε ο τόπος τη μεταπολίτευση, το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω

Ενώ εξήγησε:

«Εγκρίναμε καινούργιο καταστατικό, με θητεία για τον πρόεδρο και μικρότερα όργανα, η ΝΔ ανήκει έμπρακτα στα μέλη της. Συνεχίζουμε τον δρόμο της δημιουργικής ανανέωσης και αποδεικνύουμε στην πράξη ότι η ΝΔ ανοίγεται στην κοινωνία. Θέλουμε τους πολίτες μαζί μας, για να φύγει η χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε η χώρα στη μεταπολίτευση».

Και επίσης συμπλήρωσε πως η Νέα Δημοκρατία επιθυμεί την ανόρθωση της Ελλάδας δηλώνοντας:

«Ιστορική μας αποστολή είναι η ανόρθωση της Ελλάδας, όλοι οι Έλληνες μπορούμε να τα καταφέρουμε υπό μία προϋπόθεση την απαλλαγή της χώρας από την ανίκανη Κυβέρνηση».

«Ο κ. Τσίπρας δεν έχει τη διάθεση και την ικανότητα να εφαρμόσει το πρόγραμμα για το οποίο συμφώνησε. Όλοι γνωρίζουν ότι θα αποτύχει γιατί δεν έχει δώσει δείγμα γραφής ότι μπορεί να πετύχει» πρόσθεσε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και χαρακτήρισε την Κυβέρνηση «θίασο που απαρτίζεται από επαγγελματίες ψεύτες και μεγαλομανείς λαϊκιστές τους οποίες ενδιαφέρει μόνο η παραμονή τους στην εξουσία με κάθε κόστος».

«Η χώρα δεν αντέχει άλλο τον ανίκανο και ανεύθυνο Πρωθυπουργό που δεν αντιλαμβάνεται τις συνέπειες των πράξεών του» εξήγησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και τόνισε:

Κύριε Τσίπρα αν αναζητείτε οδό διαφυγής παραιτηθείτε τώρα, μην οδηγήσετε τη χώρα σε νέες οδυνηρές περιπέτειες για να ξεφύγετε από τα δικά σας τραγικά αδιέξοδα

The post Επιμένει στην παραίτηση Τσίπρα ο Μητσοτάκης: «Κανείς δεν αντέχει να ζήσει το δράμα του καλοκαιριού» appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα