Ένας DJ με υπερβολικά γρήγορα δάχτυλα

17:31 24/8/2014 - Πηγή: iPop

Άλλο να παίζει καλή μουσική και άλλο ένας DJ με υπερβολικά γρήγορα δάχτυλα. Το θέαμα που προσφέρει στο κοινό του, ο συγκεκριμένος DJ, είναι φαντασμαγορικό και άξιο χειροκροτήματος. Ένα εισιτήριο που άξιζε τα λεφτά του.

Ο araabMUZIK ξεσηκώνει το κοινό της συναυλίας που πήρε μέρος με ένα απίστευτο performance ενός κομματιού Dubstep, το οποίο έπαιξε με τα δάχτυλα του. Όσο δύσκολο και αν ακούγεται, ο araab κατάφερε με τα υπερβολικά γρήγορα δάχτυλα του να βγάλει

όλο το τραγούδι και να ρίξει τα σαγόνια των θαυμαστών του στο πάτωμα.

Μην βιαστείς να πεις την κλασσική έκφραση «σιγά το πράγμα», πριν να δεις το βίντεο. Αυτό στο λέμε γιατί μπορεί να μην σου αρέσει η μουσική της Dubstep, αλλά σου αρέσει σίγουρα να βλέπεις ένα βίντεο που θα σε εκπλήξει. Δεν έχει να κάνει τόσο πολύ με την μουσική, αλλά πόσο μάλλον με το πόσο γρήγορα μπορεί να πατήσει τα πλήκτρα ο DJ.

Αν και η Dubstep μουσική είναι ένα νέο είδος, έχει τόσο πολλούς φανατικούς ακροατές όσο και φανατικούς επικριτές. Σε ένα τόσο απίστευτο θέαμα, όπως αυτό του παρακάτω βίντεο, δεν χωράει όμως κριτική. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να απολαύσεις και να παραδεχτείς το ταλέντο του araab.

The post Ένας DJ με υπερβολικά γρήγορα δάχτυλα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα