Ένα απλό τέχνασμα του μυαλού θα σε βοηθήσει να χάσεις βάρος

08:01 5/11/2014 - Πηγή: iPop

Βρες το κίνητρο για να τρως υγιεινά και να πηγαίνεις πιο εύκολα και με περισσότερη διάθεση στο γυμναστήριο. Ένα απλό τέχνασμα του μυαλού θα σε βοηθήσει να χάσεις βάρος.

Ο Kyle είναι προπονητής και μοντέλο στη Νέα Υόρκη. Ο Kyle μας δίνει απλόχερα τις fitness συμβουλές του! «Φαντάσου τον εαυτό σου ως ένα ήρωα. Πάρε σαλάτα αντί για σάντουιτς. Ασκήσου ακόμα και αν δεν έχεις διάθεση. Πήγαινε για

ύπνο μια ώρα νωρίτερα. Μην το κάνεις επειδή «ΠΡΕΠΕΙ». Κάν’ το επειδή είσαι ένας ήρωας και αυτό είναι που κάνει τους ήρωες», λέει.

Στο βιβλίο «The Now Habit», ο Dr. Neil Fiore, μιλάει για το ίδιο θέμα σε σχέση με τις δικές σου σκέψεις. Εάν λες στον εαυτό σου: “πρέπει να γυμναστώ ή πρέπει να φάω αυτά τα λαχανικά”, θα νιώθεις ότι είσαι υποχρεωμένος να τα κάνεις. Και κανείς μας δεν θέλει να κάνει το οτιδήποτε όταν κάποιος ή κάτι τον αναγκάζει.

Η αλήθεια είναι ότι θα πρέπει να εξάσκησέ σκληρά και να τρως λαχανικά, αν θέλεις να χάσεις βάρος. Αλλά κανείς δεν πρόκειται να σε πιέσει. Είναι στο χέρι σου το αν θα το κάνεις ή όχι. Μίλα στον εαυτό σου κατά αυτό τον τρόπο και πες του: “Θέλω να ασκηθώ. Έχω επιλέξει να φάω αυτά τα λαχανικά.” Μόνο έτσι θα τα καταφέρεις!

ΚΑΝΕ ΑΥΤΟ: Βρες μία στιγμή μέσα στη μέρα σου, όπου θα μπορείς να αλλάξεις νοοτροπία. Όταν αισθάνεσαι σαν να σε εξαναγκάζουν να ολοκληρώσεις κάποια υγιή συνήθεια, τότε αναγνώρισε το και γύρνα το διακόπτη. Αντί για επιλογή, να σου γίνει συνήθεια!

Επιστροφή στην αρχική σελίδα
Επιστροφή στην κατηγορία

The post Ένα απλό τέχνασμα του μυαλού θα σε βοηθήσει να χάσεις βάρος appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα