Άγρια ζώα σε «αγώνες» πάλης μέσα στην πόλη!

07:31 5/11/2014 - Πηγή: iPop

Αν νόμιζες ότι οι «αγώνες» πάλης και μάλιστα σε οργανωμένο ρίνγκ είναι αποκλειστικό προνόμιο των ανθρώπων κάνεις μεγάλο λάθος. Μην ξεχνάς ότι η πάλη και η ανάγκη για επιβίωση είναι έμφυτη στα ζώα. Αλλά και πάλι όταν ο φακός απαθανατίζει τέτοιες στιγμές, στις οποίες άγρια ζώα δίνουν μάχη σώμα με σώμα μεταξύ τους και μάλιστα σε αστικό τοπίο, το θέαμα είναι εντυπωσιακό. Από τη μία σου προκαλεί δέος γιατί δεν ξέρεις πώς να αντιδράσεις, από την άλλη είναι κάπως κωμικό, γιατί είναι φανερό ότι τα ζώα είναι εκτός του φυσικού τους περιβάλλοντος. Έχουμε εντοπίσει δύο σχετικά video:

το ένα με αρκούδες να επιδίδονται σε ελληνορωμαϊκή πάλη και το άλλο με καγκουρό σε μποξ.

Το πιο πρόσφατο παράδειγμα τέτοιου περιστατικού έγινε πριν λίγες μέρες και έγινε γνωστό από χρήστη του δικτύου Reddit. Δύο αρκούδες παλεύουν σε μια οικογενειακή συνοικία. Όχι μόνο έχουν εισβάλλει σε κατοικημένη περιοχή, αλλά μπαίνουν στον κήπο ιδιωτών και βρίσκονται κυριολεκτικά πάνω στο δρόμο, από όπου παιρνούν τακτικά αυτοκίνητα.

To άλλο video που έκανε πρόσφατα το γύρο του κόσμου περιλαμβάνει δύο καγκουρό που εμπλέκονται σε κανονικό αγώνα μποξ. Εντοπίστηκαν -πού αλλού;- στην Αυστραλία και οι εντυπωσιακές κινήσεις τους που θα ζήλευε επαγγελματίας πυγμάχος θα σε αφήσουν άφωνο.

Επιστροφή στην αρχική σελίδα Επιστροφή στην κατηγορία

The post Άγρια ζώα σε «αγώνες» πάλης μέσα στην πόλη! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα