Εν έτη 2017 ακόμα υπάρχουν διακρίσεις ανάμεσα στα δύο φύλλα και σεξιστικές απαιτήσεις!

17:35 16/6/2017 - Πηγή: iPop

Και όμως ο σεξισμός κυριαρχεί ακόμα παρά τις μάχες που γίνονται καθημερινά με σκοπό να καταπολεμηθεί η ανισότητα των φύλων και αυτό αποδεικνύεται από την ηθοποιό Emmy Rossum η οποία μίλησε για ένα προσωπικό περιστατικό το οποίο..μας ανάβει τα λαμπάκια!

Η Emmy Rossum, μιλώντας για την ανισότητα των φύλλων ανέφερε ένα περιστατικό το οποίο της συνέβη πριν από έναν χρόνο σχεδόν.

Κατά την διάρκεια του Comedy Actress Roundtable του Hollywood Reporter, όπου ήταν μαζί με τους Pamela Adlon, Minnie Driver, Kathryn Hahn και Issa Rae, η ίδια ανέφερε ένα περιστατικό με ένα τηλεφώνημα που δέχτηκε από τον ατζέντη της.

Η πρωταγωνίστρια του shameless είπε χαρακτηριστικά ότι:

Πριν από έναν χρόνο, ο ατζέντης μου με πήρε τηλέφωνο και μου είπε: “Ντρέπομαι τόσο πολύ που κάνω αυτό το τηλεφώνημα, αλλά υπάρχει μία μεγάλη ταινία και θα σου προσφέρουν ρόλο. Τους αρέσει πολύ η δουλειά σου στην σειρά [Shameless], αλλά ο σκηνοθέτης θέλει να πας στο γραφείο του με μπικίνι. Δεν θα γίνει οντισιόν. Αυτό είναι το μόνο που πρέπει να κάνεις.

Aξίζει να σημειωθεί η απάντηση της Adlon η οποία ανέφερε στην Rossum ότι βλέπουμε συνέχεια το σώμα της εξαιτίας του ρόλου της στην σειρά, η ίδια απάντησε:

Ήθελε να μάθει αν είμαι χοντρή τώρα. Αυτό ήταν βασικά το ερώτημα.

Η Rossum δήλωσε ότι το σκέφτηκε καλά πριν επιδιώξει ή όχι να πάρει αυτόν τον ρόλο και ζήτησε από τον ατζέντη της να της στείλει το σενάριο, καθώς σκέφτηκε ότι μπορεί ο χαρακτήρας της στην ταινία να εμφανίζεται με μαγιό.

Η ίδια όμως έμεινε έκπληκτη όταν αντιλήφθηκε ότι ο χαρακτήρας στην ταινία, ούτε εμφανίζεται με μαγιό, ούτε έχει κάποια γυμνή σκηνή.

Η Rossum ανέφερε ότι:

Μας αρέσει πολύ η δουλειά σου, αλλά θέλουμε να δούμε πόσο σφιχτά οπίσθια έχεις. Με δουλεύεις; Την τελευταία φορά που τσέκαρα, δεν είμαι γ@μ…νο μοντέλο

The post Εν έτη 2017 ακόμα υπάρχουν διακρίσεις ανάμεσα στα δύο φύλλα και σεξιστικές απαιτήσεις! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα