Καθημερινά πράγματα τα οποία κάνεις λάθος και σου δυσκολεύουν τη ζωή!

15:10 16/6/2017 - Πηγή: iPop

Η ζωή είναι γεμάτη προκλήσεις, αλλά ποτέ δεν είναι αργά για να αρχίσεις να κάνεις την καθημερινή σου ζωή λιγότερο αγχωτική.
Διάβασε παρακάτω μία λίστα με κόλπα που θα κάνουν τις δουλειές του σπιτιού σου πολύ πιο εύκολες σύμφωνα με το Brightside. Η πλειοψηφία των ανθρώπων στον πλανήτη δεν έχει ιδέα για αυτές τις απλές και κομψές λύσεις.

Άνοιξε μία τσάντα με πατατάκια!


Εδώ είναι ένα έξυπνο κόλπο για να κάνεις τα τσιπς λιγότερο αδέξια και ακατάστατα: Άνοιξε την τσάντα και ξεκίνα να την διπλώνεις από κάτω προς τα πάνω καθώς τρως, ωθώντας τα τσιπς προς την κορυφή της τσάντας. Με αυτόν

τον τρόπο, δεν θα χρειαστεί να σκάβεις βαθιά μέσα, διασφαλίζοντας έτσι ότι τα δάχτυλά σου παραμένουν καθαρά. Επιπλέον, η αναδίπλωση μιας τσάντας σαν τσιπς δημιουργεί ένα προσωρινό μπολ που μπορεί εύκολα να τοποθετηθεί στο τραπέζι.

Κράτησε ένα ποτήρι κρασιού από την βάση!

Θα πρέπει πάντα να κρατάς το κρασί σου από την βάση. Κρατώντας το από την βάση κάνει το κρασί να ζεσταίνεται γρήγορα.

Κόψε το ψωμί χωρίς να μένουν ψίχουλα!

Για ν’ αποφύγεις την υπερβολική ψίχα κατά τον τεμαχισμό του ψωμιού, ακολούθησε αυτόν τον απλό κανόνα: Τοποθέτησε το ψωμί στην πλάκα κοπής με την στρογγυλεμένη πλευρά στραμμένη προς τα κάτω.

Ζεστό φαγητό στο συρτάρι κάτω από το φούρνο

Κάθε φορά που ψήνεις κάτι στο φούρνο, το συρτάρι κάτω από αυτό θερμαίνεται επίσης. Έτσι, εάν προετοιμάζεις πολλά πιάτα ταυτόχρονα και πρέπει να τα κρατήσεις ζεστά τελικά, απλά τοποθέτησε τα μέσα στο συρτάρι.

Κράτησε ένα κουτί από χυμό από τις άκρες

Μερικές γουλιές από ένα χάρτινο κουτί χυμού μπορούν να αφήσουν άσχημους λεκέδες στα ρούχα σου. Ενημέρωσε το μικρό παιδί σου ότι ο καλύτερος τρόπος για να αποφύγεις την έκχυση του χυμού είναι να κρατάς το χαρτοκιβώτιο από τις διπλωμένες επάνω γωνίες.

Μετάτρεψε ένα ποτήρι σε ένα αυτοσχέδιο ηχείο

Καθώς ακούς μουσική στο smartphone σου, η τοποθέτηση του gadget σε ένα άδειο ποτήρι θα αυξήσει σημαντικά την ένταση του ήχου.

Κρέμασε το χαρτί τουαλέτας με το άκρο απόσχισης προς τα εμπρός

Είναι καλύτερο να κρεμάσεις το χαρτί τουαλέτας με το αποσπώμενο άκρο στραμμένο μακριά από τον τοίχο και όχι στον τοίχο. Υπάρχει μια συνεχιζόμενη αμφισβήτηση σχετικά με αυτό, αλλά αν κρέμεται σε αυτή τη θέση τότε είναι ευκολότερο να χαλαρώσεις. Επιπλέον, μ’ αυτό τον τρόπο τα χέρια σου δεν θα αγγίξουν τον τοίχο, που μπορεί να έχει επιβλαβή βακτήρια σε αυτό.

Βάλε άρωμα μόνο πίσω από τα αυτιά σου και στον λαιμό σου

Δεν χρειάζεται να τρίβεις τα αρώματα στους καρπούς σου επειδή παράγουν θερμότητα, προκαλώντας την ταχύτερη εξάτμιση του αρώματος.

The post Καθημερινά πράγματα τα οποία κάνεις λάθος και σου δυσκολεύουν τη ζωή! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα