Ελληνίδα μαμά σε απόγνωση…. ανεβάζει τα πιο επικά videos!

12:23 11/4/2020 - Πηγή: iPop

Ελληνίδα μαμά σε απόγνωση… λόγω κορονοϊού, ανεβάζει μια σειρά από βιντεάκια για το πώς περνά τις ημέρες της στο σπίτι μαζί με την οικογένειά της. Με μια γερή δόση χιούμορ και λίγη υπερβολή, η Χρύσα Ιατρίδου περιγράφει την καθημερινότητά της… Μπορεί να ταυτιστείς!

Η Χρύσα Ιατρίδου ανεβάζει μια σειρά από βιντεάκια για την καραντίνα, την οποία αντιμετωπίζει με πολύ χιούμορ. Γιατί γίνεται να τα βγάλεις πέρα αν δεν κάνεις και λίγο χιούμορ;

Στο πρώτο βίντεο λοιπόν, αναφέρει πόσο όμορφα περνά με την οικογένειά της και πόσο της αρέσει τελικά η καραντίνα ενώ φαίνεται πραγματικά εξουθενωμένη

και εξαντλημένη. Κρατώντας ένα tablet μας περιγράφει την αληθινή κατάσταση και ζητά τη βοήθειά μας καθώς είναι σε απόγνωση αλλά δεν μπορεί να μιλήσει.

«Μας έχει φάει η μουγκαμάρα. 15 μέρες τρώμε όσπρια. Κοντεύω να τρελαθώ… Πάρτε με από εδώ. Από κάτω μένει η πεθερά», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Λίγες μέρες μετά κι αφού είμαστε ακόμη σε καραντίνα επανήλθε με δεύτερο επικό video σε ακόμη πιο άθλια κατάσταση, λέγοντας πως… τελευταία της λύση είναι τελικά η πεθερά!

Χιούμορ στην εποχή του κορονοϊού | Videos που θα σε κάνουν να γελάσεις!

Και όταν σου λένε να μη σε παίρνει από κάτω η καραντίνα; Πώς αντιδρά η Χρύσα Ιατρίδου; Όπως όλοι!

H γυναίκα μιλώντας στο Open ανέφερε πως φυσικά τα βίντεο που ανεβάζει είναι καθαρά χιουμοριστικά και δεν θέλει ούτε να πνίξει τα παιδιά της, ενώ δεν τρώνε όσπρια κάθε μέρα!

Το βίντεο είναι καθαρά χιουμοριστικό. Ούτε τα παιδιά μου θέλω να πνίξω, ούτε τρώμε κάθε μέρα όσπρια. Η κατάσταση είναι κάπως έτσι για τις γυναίκες που είναι κλεισμένες μέσα στο σπίτι και κυρίως αν έχεις μάθει να δουλεύεις, να λείπεις ώρες από το σπίτι. Με κάποιο τρόπο πρέπει να περνάμε τον χρόνο μας κάπως πιο ευχάριστα

Είναι απλώς μια γυναίκα σε απόγνωση… όπως πολλές ακόμη. Το θέμα είναι να μη μας παίρνει από κάτω αλλά να το αντιμετωπίζουμε με χιούμορ.

Διαβάστε επίσης:

Τα δύο μηνύματα που απαγορεύεται να στείλεις στο 13033!

Το άρθρο Ελληνίδα μαμά σε απόγνωση…. ανεβάζει τα πιο επικά videos! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ελληνίδα,ellinida