Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (11/4/2020)

09:59 11/4/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (11/4/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (11/4/2020):Κριός

Με την ευνοϊκή όψη της Αφροδίτης από τους Διδύμους με τον Άρη από τον Υδροχόο, σήμερα είναι μια καλή ημέρα να επικοινωνήσεις με φίλους και γνωστούς που είχες ξεχάσει, κάτι που

θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα. Απέφυγε όσο μπορείς τους υπέρμετρους ενθουσιασμούς και τις σπατάλες, με την Αφροδίτη σε αντίθεση με τη Σελήνη στον Τοξότη.

Ταύρος

Ο Ουρανός από το ζώδιό σου, σου χάρισε τελευταία αρκετές εκπλήξεις, αλλά τώρα τα πράγματα δείχνουν να ησυχάζουν. Ο Άρης από τον Υδροχόο σε αρμονική όψη με την Αφροδίτη από τους Διδύμους, μπορούν σήμερα να σε βοηθήσουν να πάρεις πίσω χρήματα που σου χρωστάνε από την εργασία σου.

Δίδυμοι

Η Αφροδίτη από το ζώδιό σου, σε αρμονική όψη με τον Άρη από τον Υδροχόο, σε βοηθάει να νιώσεις όμορφα και να βγάλεις τον πιο αγαπητό σου εαυτό προς τα έξω. Με τη Σελήνη από τον Τοξότη σε όψη αντίθεσης με την Αφροδίτη από το ζώδιό σου, θα πρέπει να δείξεις προσοχή σε υπερενθουσιασμούς στις σχέσεις σου με συνεργάτες ή με το ταίρι σου.

Καρκίνος

Τα οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν τον τελευταίο καιρό φίλε Καρκίνε, μπορούν σήμερα να λυθούν πιο εύκολα, με την αρμονική όψη της Αφροδίτης από τους Διδύμους με τον Άρη από τον Υδροχόο. Έτσι, η ανασφάλεια που ένιωθες, σιγά σιγά μετριάζεται και καταφέρνεις να ηρεμήσεις και να χαλαρώσεις.

Λέων

Μια πολύ καλή ημέρα για να επικοινωνήσεις με τις παρέες σου και τους φίλους σου αλλά και με το ταίρι σου είναι η σημερινή, με την Αφροδίτη από τους Διδύμους σε αρμονική όψη με τον Άρη από τον Υδροχόο. Δώσε χρόνο στους δικούς σου ανθρώπους και αυτοί θα σε ανταμείψουν με τον καλύτερο τρόπο.

Παρθένος

Θέματα εργασίας και καριέρας σε απασχολούν και σήμερα, με τη διαφορά ότι σήμερα καταφέρνεις και δίνεις λύσεις, με την Αφροδίτη από τους Διδύμους σε αρμονική όψη με τον Άρη από τον Υδροχόο. Οι εντάσεις των προηγουμένων ημερών εξομαλύνονται, κάτι που σε βοηθάει να ηρεμήσεις.

Ζυγός

Η επικοινωνία με βάση την αγάπη προς το ταίρι είναι αυτό που ευνοείται πάρα πολύ σήμερα, με την Αφροδίτη από τους Διδύμους σε αρμονική όψη με τον Άρη από τον Υδροχόο. Μπορείς να ζητήσεις τη βοήθειά του σε όποιο θέμα σε απασχολεί, θα είναι εκεί για να στη δώσει. Εκμεταλλεύσου την ημέρα για να συσφίξεις τους δεσμούς σας.

Σκορπιός

Η οικογένειά σου σε απασχολεί και σήμερα φίλε Σκορπιέ και ειδικότερα οικονομικά θέματα που την αφορούν. Βρίσκεις λύσεις σήμερα σε ότι προκύψει, με την αρμονική όψη της Αφροδίτης από τους Διδύμους με τον Άρη από τον Υδροχόο. Φρόντισε λοιπόν όποιο θέμα προκύψει για να καταφέρεις να ξαναφέρεις τη γαλήνη στο σπιτικό σου.

Τοξότης

Με τη Σελήνη από το ζώδιό σου σε όψη αντίθεσης με την Αφροδίτη από τους Διδύμους, σήμερα είναι μια ημέρα που θα πρέπει να προσέξεις λίγο την επικοινωνία με τον έτερο σου ήμισυ. Ευνοείται η σωστή και ώριμη επικοινωνία, αλλά όχι οι υπερβολές και οι υπερσυναισθηματισμοί.

Αιγόκερως

Μην επιτρέψεις σε προβλήματα που δημιουργούνται στην εργασία σου να σε ρίξουν ψυχολογικά, οδηγώντας σε στην εσωστρέφεια, με τη Σελήνη από τον Τοξότη σε όψη αντίθεσης με την Αφροδίτη από τους Διδύμους. Προσπάθησε να τονώσεις την ψυχολογία σου αλλά και το σώμα σου, μην επιτρέποντας στην κούραση να σε καταβάλλει.

Υδροχόος

Με τον Άρη από το ζώδιό σου σε αρμονική όψη με την Αφροδίτη από τους Διδύμους, σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να διεκδικήσεις ερωτικά το άτομο που σε ενδιαφέρει. Η αυτοπεποίθησή σου σε βγάζει νικητή και το ερωτικό σου «θήραμα» υποκύπτει στη γοητεία σου.

Ιχθείς

Σήμερα νιώθεις λίγο καλύτερα με αυτή την εσωστρεφή και απομονωτική διάθεση που σε έχει καταβάλλει, καθώς περνάς πιο ευχάριστα στιγμές στο σπίτι σου, με τον Άρη από τον Υδροχόο σε αρμονική όψη με την Αφροδίτη από τους Διδύμους. Βρίσκεις πράγματα να κάνεις, κάτι που σε βοηθάει να ηρεμήσεις.

Δες ακόμα:

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv 

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (11/4/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα