«Ελεύθεροι» οι Σακκάς- Σεϊσίδης- Δεν αποχαιρετούν όμως τη φυλακή

14:59 28/11/2016 - Πηγή: iPop

Ελεύθεροι αφέθηκαν αμέσως μετά την απολογία τους ενώπιον του ειδικού εφέτη ανακριτή, αρμόδιου για θέματα τρομοκρατίας, τη Δευτέρα οι Κώστας Σακκάς και Μάριος Σεϊσίδης, για συμμετοχή στην οργάνωση «Επαναστατικός Αγώνας». Βέβαια, οι δύο άνδρες δεν αποχαιρετούν τη φυλακή, καθώς κρατούνται και για άλλες πράξεις.

Οι δύο άνδρες οι οδηγήθηκαν ξανά στα σωφρονιστικά ιδρύματα όπου και κρατούνται κατά τη διάρκεια της απολογίας τους αρνήθηκαν κατηγορηματικά οποιαδήποτε σχέση με την υπόθεση.

Ο Κώστας Σακκάς ο

οποίος κατηγορούνταν για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση Πυρήνες της Φωτιάς αλλά και ο Μάριος Σεϊσίδης ο οποίος κατηγορούνταν για συμμετοχή στη δράση των «ληστών με τα μαύρα» είχαν συλληφθεί τον Αύγουστο στη Σπάρτη.

Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ που πραγματοποιούσαν περιπολία στη Σπάρτη και είδαν ένα αυτοκίνητο να κινείται ύποπτα. Όταν σταμάτησαν το αυτοκίνητο αναγνώρισαν τους δύο καταζητούμενους φερόμενους ως τρομοκράτες και τους συνέλαβαν.

Θυμίζουμε, πως τα ίχνη του Σακκά είχαν χαθεί τους τελευταίους μήνες και συγκεκριμένα από τις αρχές Φεβρουαρίου τότε δηλαδή που αν και έπρεπε όπως προέβλεπαν οι περιοριστικοί όροι δεν έδωσε το παρών στο Αστυνομικό Τμήμα Καμινίων.

Ενώ ο Σεϊσίδης το 2009 είχε επικηρυχθεί για 600.000 ευρώ μαζί με τους άλλου δύο υπόπτους ως «ληστές με τα μαύρα», τον 33χρονο τότε αδερφό του Σίμο Σεϊσίδη αλλά και τον 31χρονο τότε Γρηγόρη Τσιρώνη.

The post «Ελεύθεροι» οι Σακκάς- Σεϊσίδης- Δεν αποχαιρετούν όμως τη φυλακή appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα