Εκτεταμένα προβλήματα στη Βόρεια Ελλάδα εξαιτίας της κακοκαιρίας

10:47 4/1/2016 - Πηγή: iPop

Αυξημένες χιονοπτώσεις και παγετός στη Βόρεια Ελλάδα. Εκτεταμένα τα προβλήματα στα οδικά δίκτυα σε Καστοριά και Φλώρινα. Απαραίτητη η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων στους δρόμους.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, από το μεσημέρι της Δευτέρας και μέχρι αύριο Τρίτη θα επιδεινωθούν οι καιρικές συνθήκες ενώ αναμένονται νέες χιονοπτώσεις στη Δυτική Μακεδονία αλλά και στην υπόλοιπη

Μακεδονίας.

Από τις χιονοπτώσεις της Κυριακής και τον παγετό που απλώνεται στις περιοχές της Βόρειας Ελλάδας, παρατηρούνται προβλήματα σε πολλά σημεία στο οδικό δίκτυο της Κεντρικής Μακεδονίας με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων να είναι απαραίτητη σε πολλούς από τους δρόμους της Βόρειας Ελλάδας.

Συγκεκριμένα αντιολισθητικές αλυσίδες για τα οχήματα απαιτούνται στις εξής περιοχές:

Στην Πιερία στην εθνική οδό Κατερίνης – Ελασσόνας, από το 21ο χλμ έως το 42ο (όρια ΠΕ Λάρισας).Στην Ημαθία Π.Ε.Ο. ΘεσσαλονίκηςΚοζάνης (μέσω Καστανιάς), από το 70ο χλμ. έως το 98ο χλμ. (όρια με Π.Ε. Κοζάνης),Στην Επαρχιακή Οδό Βέροιας – Σελίου, από 9ο χλμ. μέχρι το 26ο χλμ. (Χιονοδρομικό Κέντρο Σελίου), στην Επαρχιακή Οδό Βέροιας – Δασκίου, από το 10ο χλμ. μέχρι το 43ο χλμ. (Δάσκιο),Στην Επαρχιακή Οδό Νάουσας – 3-5 Πηγάδια, από το 5ο χλμ. έως το 16ο χλμ. (Χιονοδρομικό Κέντρο 3-5 Πηγάδια) και στην Επαρχιακή Οδό Νάουσας – Σελίου, από το 1ο χλμ. έως το Σέλι.

The post Εκτεταμένα προβλήματα στη Βόρεια Ελλάδα εξαιτίας της κακοκαιρίας appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα