Άνοιξε ξανά η πλατεία μπροστά στο Λούβρο ύστερα από την εκκένωση για ύποπτο αντικείμενο(Vids)

14:55 7/5/2017 - Πηγή: iPop

Όπως ανακοίνωσε η επικεφαλής του Γραφείου Τύπου της προεκλογικής εκστρατείας του Emmanuel Macron, εκκενώθηκε πριν από λίγο ο προάυλιος χώρος του Μουσείου του Λούβρου.

Η αστυνομία προχώρησε στην εκκένωση του χώρου, ύστερα από τον εντοπισμό ύποπτου αντικειμένου στην σκηνή των δημοσιογράφων, με ισχυρές δυνάμεις να ερευνούν εξονυχιστικά την περιοχή.

.@Jeremytrottin #Élysée2017 : Une partie de l'esplanade du #Louvre (#Paris) où #Macron fêtera son éventuelle victoire, ce soir, évacuée par la #police. pic.twitter.com/BeEkKyf2eY

Le Globe (@LeGlobe_info) May 7, 2017

Η κατάσταση έχει ομαλοποιηθεί αυτή τη στιγμή, αφού η πλατεία έξω από το Μουσείο έχει ανοίξει ξανά για το κοινό ύστερα από την ανακοίνωση στελεχών της αστυνομίας πως το ύποπτο αντικείμενο δεν ήταν τίποτα παραπάνω από μια μπαταρία.

Στο χώρο έξω από το Λούβρο, έχει προγραμματιστεί για σήμερα η ομιλία του Macron μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των εκλογών για την προεδρία της Γαλλίας και αναμένεται η απόφαση για το αν θα διεξαχθεί κανονικά.

#France BREAKING | Footage of people and journalists being evacuated from the courtyard of #Louvre museum in #Paris after security alert pic.twitter.com/9coQ8oRPwU

— dotemirates (@dotemirateseng) May 7, 2017

Videos/Photo/Πηγή: twitter, thesun.co.uk/getty

The post Άνοιξε ξανά η πλατεία μπροστά στο Λούβρο ύστερα από την εκκένωση για ύποπτο αντικείμενο(Vids) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα